Medieprofil

Revision & Regnskabsvæsen er magasinet, der hver måned sætter fokus på samfundsudviklingen. Revision & Regnskabsvæsen deltager aktivt i debatten og bringer dybdegående faglige artikler, artikler om aktuelle begivenheder og kommentarer til en række administrative afgørelser og domme.

Magasinet blev startet af Foreningen af Statsautoriserede Revisorer og blev i 1996 solgt til Karnov Group. Revision & Regnskabsvæsen har over årene udviklet sig fra at være et rent medlemsblad til i dag at være den førende formidler af information i artikelform inden for primært regnskab, erhvervsjura, skat og revision.

Magasinets artikler henvender sig primært til revisorer og deres medarbejdere, jurister, top- og funktionsledelse samt bestyrelser i private virksomheder, forskere og andre ansatte i det offentlige samt studerende.

Revision & Regnskabsvæsen bestræber sig på at være så aktuelle som muligt. Artiklerne er skrevet af førende eksperter inden for de forskellige områder, og der er både artikler, som giver overblik og artikler, der behandler særlige problemstillinger i dybden.

Revision & Regnskabsvæsen udgives hver måned og sendes direkte til ca. 4.100 abonnenter, som typisk lader det cirkulere i virksomheden.

Magasinet har ca. 27.000 læsere, hvor den overvejende del er beslutningstagere inden for blandt andet forsikring, finansiering, revision, økonomisystemer og skatterådgivning.

– Flemming L. Bach, Redaktør.

 

Revision & Regnskabsvæsen er medlem af Danske Specialmedier og bliver derfor oplagskontrolleret af Specialmediernes Oplagskontrol (FMK).