Sådan fungerer Karnov E-learning

Følg trinene i vores E-learning forløb, og afslut med at købe et kursusbevis som dokumentation for efteruddannelse. 


1


Gennemgå de 3 lektioner

Under hvert retsområde finder du adgang til 3 lektioner med opdatering af vigtige love, praksis mv. inden for området.

2


Svar på kontrolspørgsmål

Du kan først få udstedt et kursusbevis, når du har svaret rigtigt på 4 spørgsmål fra hver lektion. 

3


Køb kursusbevis

Du kan købe et kursusbevis for de lektioner, du har valgt at følge - dog mindst 3 lektioner inden for samme retsområde.

Kursusbevis

Beviset kan købes, efter du har fuldført de 3 lektioner inden for samme retsområde og besvaret  de tilhørende spørgsmål korrekt. Kursusbeviset kan købes, så længe materialet ligger tilgængeligt.

OBS! Det er kun muligt at få præsentationsmaterialet tilsendt, når der købes et kursusbevis. 

Pris for kursusbevis med 3 lektioner: kr. 1.500 ekskl. moms.* 

* Du kan først få udstedt et kursusbevis, når du har svaret rigtigt på 4 spørgsmål fra hver lektion. Ét af spørgsmålene er et kodeord, som vil blive vist på et vilkårligt tidspunkt i løbet af kursuslektionen - så hold øje med dette.
 

 

Ofte stillede spørgsmål

For at gøre det nemt for dig at komme i gang med at efteruddanne dig - og sikre dig dokumentation for gennemførelse, har vi samlet de mest stillede spørgsmål omkring Karnov E-learning.


Når du har gennemført alle 3 lektioner inden for et retsområde og korrekt besvaret de kontrolspørgsmål, som passer til lektionernes indhold, vil du modtage dit kursusbevis inden for 2-3 arbejdsdage.
Niveau af undervisning og kontrol af gennemførelse følger guidelines fra Advokatsamfundet for dette.
Når du har anmodet om at købe et kursusbevis og besvaret kontrolspørgsmålene korrekt, modtager du en faktura efterfulgt af kursusbevis og præsentation.
Hver lektion varer mellem 45-90 min. Inden for hvert retsområde er lektionerne omkring 135 min. til sammen og opfylder dermed krav om 3 efteruddannelseslektioner à 45 minutters varighed.
Ved forkert besvarelse af ét eller flere af kontrolspørgsmålene modtager du en mail, der påpeger dette. Du er dog velkommen til at forsøge at besvare spørgsmålene igen én gang mere. Der sendes først faktura, når alle kontrolspørgsmål er korrekt besvaret.
Karnov E-learning er tænkt som en mulighed for advokater til at optjene lektioner til deres obligatoriske efteruddannelsesprogram. Samtidig er konceptet udviklet således, at alle med behov for at tilegne sig indsigt i et juridisk område kan følge lektionerne ganske gratis.