Karnov E-learning: Arbejds- og ansættelsesret

Advokat og partner Karen-Margrethe Schebye fra SJ Law har i 3 særskilte lektioner fokuseret på nøgleområder inden for arbejds- og ansættelsesretten, hvor du bliver opdateret på relevante love, domme og praksis.

Områderne er:

  • Sygefravær
  • Kontrakter
  • Klausuler

Har du fulgt alle 3 lektioner, kan du efterfølgende købe et kursusbevis, der dokumenterer indholdet af de forskellige lektioner. Læs mere.Lektion 1 - Titel 1


Lektionen indeholder

  • 1


Lektion 2 - Titel 2


Lektionen indeholder

  • 1


Lektion 3 - Titel 3


Lektionen indeholder

  • 1


Køb kursusbevis

Sådan fungerer Karnov E-learning

Under hvert retsområde finder du adgang til 3 forskellige lektioner med opdatering af vigtige love, praksis mv. inden for området.

Du downloader og følger lektionerne ganske gratis - direkte på din PC, tablet eller mobil. Kursuslektionerne er tilgængelige, når det passer dig - og du kan holde pause og vende tilbage til samme sted, hvis du bliver forstyrret undervejs.

For at optjene merit til din efteruddannelse kan du købe et kursusbevis for de lektioner, du har valgt at følge - dog mindst 3 lektioner inden for samme retsområde. Kursusbeviset kan købes, sålænge materialet ligger tilgængeligt på vores hjemmeside. Vi sender en mail til alle, som har fulgt lektionen, men endnu ikke købt kursusbevis, 1 måned før, vi fjerner den. OBS! Det er kun muligt at få præsentationsmaterialet tilsendt, når der købes et kursusbevis.

Pris for kursusbevis med 3 lektioner: kr. 1.500 ekskl. moms.*

Pris for kursusbevis med 18 lektioner: kr. 5.000 ekskl. moms.*

Du kan først få udstedt et kursusbevis, når du har svaret rigtigt på 4 spørgsmål fra hver lektion. Ét af spørgsmålene er en kode, som vil blive vist på et vilkårligt tidspunkt i løbet af kursuslektionen - så hold øje med dette. Koden skifter løbende, så det anbefales, at man genser materialet, inden man forsøger at købe et kursusbevis, så alle spørgsmål kan besvares korrekt.