Udbyttet af onlinekurset var blandt andet, at medarbejderne begyndte at tale om lovgivningen og korrekt sagsbehandling; og at medarbejdere, der ellers ikke var bekendt med nærværende lovgivning, blev sat bedre ind i den.

Sille Kobjevsky, Borgerservicechef, Rudersdal Kommune

Dynamisk kursuskatalog

Udvalget af onlinekurser udbygges løbende af Hortens specialister med ny og vigtig viden med relevans for kommunerne. Lige nu er kursisterne særlig glade for:


 

Grundlæggende juridisk metode for sagsbehandlere 

Kurset giver en overordnet viden om den juridiske struktur i samfundet, som enhver offentlig sagsbehandling indgår i. I løbet af 12 moduler får du en forståelse for den juridiske metode med henblik på at gennemføre korrekt sagsbehandling.

 

Forvaltningsretlig sagsbehandling

Kurset gennemgår de forvaltningsretlige sagsbehandlingsregler, som er koncentreret om 11 emner af særlig betydning for den daglige sagsbehandling i den offentlige forvaltning.

 

Udbudsrettens A-Z

Kurset indeholder en komplet gennemgang af udbudsrettens mest relevante regelsæt og praksis.

Det var en fordel, at alle i min afdeling havde adgang til samme modul, da det blev en fælles kompetenceudvikling, et fælles sprog og en fælles referenceramme.

Sille Kobjevsky, Borgerservicechef, Rudersdal Kommune

Få et uforpligtende tilbud, der passer til din kommune

Behov og ønsker kan variere fra kommune til kommune. Derfor tilbyder vi præcis den sammensætning af kurser og antal adgange, der passer til din kommunes størrelse og opgaver.

Kontakt Morten Boland på mail eller telefon 23 98 14 17 for at høre mere.