"Det var en fordel, at alle i min afdeling havde adgang til samme modul, da det blev en fælles kompetenceudvikling, et fælles sprog og en fælles referenceramme."

Sille Kobjevsky, Borgerservicechef, Rudersdal Kommune

Brugervenlig og effektiv løsning

Kommunens ansatte kan gennemføre kurserne, hvor og hvornår det passer dem, og for lederen er det nemt at følge med i, hvilket kursusmateriale der er gennemgået af hvilke medarbejdere. Derved sikres en fælles vidensbase.  

Bliv kontaktet for mere information

 

Få en forsmag på vores seneste og efterspurgte kursus:


Dynamisk kursuskatalog

Onlinekurserne opdateres og udbygges løbende, så der altid er ny og vigtig viden med relevans for kommunerne. Lige nu er kursisterne særlig glade for:


 

Udvidet sagsbehandling

Kurset gennemgår de forvaltningsretlige sagsbehandlingsregler, som er koncentreret om 11 emner af særlig betydning for den daglige sagsbehandling i den offentlige forvaltning.

 

 

Udbudsrettens A-Z

Kurset indeholder en komplet gennemgang af udbudsrettens mest relevante regelsæt og praksis.

”Udbyttet af onlinekurset var blandt andet, at medarbejderne begyndte at tale om lovgivningen og korrekt sagsbehandling; og at medarbejdere, der ellers ikke var bekendt med nærværende lovgivning, blev sat bedre ind i den.”

Sille Kobjevsky, Borgerservicechef, Rudersdal Kommune

Få et uforpligtende tilbud, der passer til din kommune

Behov og ønsker kan variere fra kommune til kommune. Derfor tilbyder vi præcis den sammensætning af kurser og antal adgange, der passer til din kommunes størrelse og opgaver.

Kontakt Morten Boland på mail eller telefon 23 98 14 17 for at høre mere.