Karnovs Nytænkerpris

Karnov Group uddeler hvert år i januar Karnovs Nytænkerpris, som tildeles den jurist, advokat eller virksomhed, der har bidraget mest innovativt og ekstraordinært til forbedring og effektivisering af advokatbranchen.

Download Anders Quitzaus præsentation fra seneste prisuddeling her 

Vi lader branchen bestemme udfaldet, og derfor har vi kunnet uddele prisen i 2017 til Anders Németh, der fik flest stemmer i et tæt løb med de nominerede fra Blue Data Management, Unsilo, Kammeradvokaten, Legal Desk og Penneo. Anders Németh vandt prisen for sin podcast-serie, der videreuddanner advokater inden for strafferettens område og gav dermed 20.000 kr. til Greenpeace's velgørende arbejde.

Nominerede til prisen i 2018 bliver annonceret i efteråret 2017 - så hold øje med denne side!

Billeder fra Karnovs Nytænkerpris 2017

Kriterier for nominering

  • Personen eller virksomheden har lanceret en nytænkende forretningsidé, der understøtter advokatbranchen i sit virke
  • Personen eller virksomheden har bidraget til innovative tiltag, der har øget tilgængeligheden til juridisk information
  • Personen eller virksomheden har med sin innovation formået at skabe basis for en offentlig debat, der kan styrke retssikkerheden i samfundet. 

Du kan selv være med til at nominere fagkolleger, egen arbejdsplads eller en anden virksomhed, du synes lever op til ovennævnte kriterier. Send blot en mail til Karnov Group med en kort motivation for nomineringen.