Bliv klædt godt på fra start 

Der er mange nye muligheder og forbedringer på Fremtidens Karnov Online, og vi glæder os til at guide dig igennem og yderligere effektivisere dit juridiske arbejde.

Webinaret hjælper dig til at blive stærkere i brugen af - og funktionaliteterne på - Fremtidens Karnov Online. Du får kendskab til søgning, navigation, genveje og generelt et overblik over, hvordan du hurtigt kommer frem til rette dokumenter. Med din nye viden kan du effektivisere dine søgninger og holde dig opdateret på netop dé områder, der er relevante for dig. 

Webinaret er på et grundlæggende niveau, der klæder dig på til at komme godt igang - eller til at styrke din nuværende kendskabsgrad til Karnov Online - og det nye på platformen. 

Det er Karnovs dygtige underviser, Robert Christiansen, der viser dig, hvordan du kan få mest ud af dit produkt.

Sådan får du adgang til webinaret

Når du tilmelder dig, vil du kort efter modtage en bekræftelsesmail med et link, der på dagen og tidspunktet vil føre dig til  webinaret. Du modtager også en påmindelse i dagene op til webinaret, hvor samme link er gentaget.

Husk, at undervisningen foregår direkte på din egen skærm, hvor du blot skal logge på webinaret for at være med.

 

OBS! Husk at teste din adgang inden selve webinaret. Du finder en guide til test i din bekræftelsesmail. Vi anbefaler at anvende Chrome som browser for at få den bedste oplevelse ved webinaret.

Vigtige informationer

Dato: 31/05-21

Tid: 10:00 - 11:00

Pris: Gratis

Lokation: Online

Tilmeldingsfrist: 31/05-21

Kontakt

Hvis du har spørgsmål omkring webinaret, kan du kontakte Karnovs kundeservice på tlf.: +45 33 74 07 00 eller mail kundeservice@karnovgroup.com.

Vi glæder os meget til at se dig til en time med gode råd, tips og tricks.

Del

Undervisning i brugen af Fremtidens Karnov Online