Få gratis undervisning i juridisk metodelære for kommunale sagsbehandlere. Og bliv samtidig introduceret til Karnov Kommune - nyt juridisk research-værktøj.

I kommunal sagsbehandling er der behov for at kende den retlige ramme for de sager, man sidder med. Sagsbehandlere er ofte rigtig dygtige til deres fag, men har sjældent den juridiske baggrund til at sikre den retlige ramme i deres afgørelser.

Dét ønsker Karnov at hjælpe sagsbehandlerne med. Derfor afholder vi et webinar på halvanden time, hvor cand.jur. Robert Christiansen gennemgår den nødvendige juridiske metodelære for sagsbehandling og samtidig introducerer Karnov Kommune, som er Karnovs nye tilbud til hele landets kommunale sagsbehandlere.

Webinaret giver dig teori og praktik ved at guide dig igennem både indhold og funktionaliteter på Karnov Kommune, så du sikres en systematisk og juridisk korrekt vej gennem sagsbehandlingen. 

 

Sådan får du adgang til webinaret

Når du tilmelder dig, vil du kort efter modtage en bekræftelsesmail med et link, der på dagen og tidspunktet vil føre dig til webinaret. Du modtager også en påmindelse en time inden webinaret, hvor samme link er gentaget. Begge mails er formuleret på engelsk; men undervisningen er selvfølgelig på dansk.

Husk, at undervisningen foregår direkte på din egen skærm, hvor du blot skal logge på webinaret for at være med.

 

OBS! Det er vigtigt at teste teknikken af inden webinaret. Find guide til test i din bekræftelsesmail. Vi anbefaler desuden at anvende Chrome som browser for at få den bedste oplevelse ved webinaret.

Vigtige informationer

Dato: 11/04-23

Tid: 10:00 - 11:30

Pris: Gratis

Lokation: Online

Tilmeldingsfrist: 10/04-23

Kontakt

Hvis du skulle have spørgsmål omkring webinaret, kan du ringe til Karnovs kundeservice på tlf.: +45 33 74 07 00 eller skrive på kundeservice@karnovgroup.com.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Del

Undervisning i juridisk metodelære og effektiv brug af Karnov Kommune