Optimér din brug af platformen

Webinaret hjælper dig til at blive stærkere i brugen af - og funktionerne på - Karnov Skat & Regnskab. Du får kendskab til muligheder, genveje og overblik, der er relevante inden for skat og regnskab. Med din nye viden kan du effektivisere dine søgninger og holde dig opdateret på netop dé områder, der er  relevante for dig. 

Webinaret er på et øvet niveau, der giver dig mulighed for at få det fulde udbytte af Karnov Skat & Regnskab. Du får på webinaret tips og tricks, der - trods dit øvede niveau - kan hjælpe til at effektivisere din arbejdsdag.  

Det er Karnovs erfarne underviser, Robert Christiansen, der guider dig i avancerede funktioner og teknikker inden for skat og regnskab.

Det praktiske - sådan får du adgang

Når du tilmelder dig vil du modtage en mail, hvor du kan tilgå webinaret. Det er en god idé at teste din adgang, inden webinaret starter. 

Husk at undervisningen foregår direkte på din egen skærm.

Undervisningen varetages af  vores erfarne underviser, cand.jur. Robert Christiansen.   

Webinaret gør dig stærkere i brugen af Karnov Skat & Regnskab og giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt, hurtigere.

Vigtige informationer

Dato: 29/09-22

Tid: 11:00 - 12:00

Pris: Gratis

Lokation: Online

Tilmeldingsfrist: 28/09-22

Kontakt

Hvis du skulle have nogen spørgsmål omkring webinaret, skal du være velkommen til at ringe til Karnov kundeservice på tlf.: +45 33 74 07 00 eller skriv på kundeservice@karnovgroup.com.

Vi glæder os meget til at se dig til en time med gode tips og tricks.

Del

Udvid din værktøjskasse