Optimér din brug af Karnov Teknik & Miljø

Der er mange nye muligheder med dit værktøj, og vi glæder os til at guide dig igennem og yderligere effektivisere dit juridiske arbejde.

Webinaret hjælper dig til at blive stærkere i brugen af funktionaliteterne på KarnovTeknik & Miljø. Du får kendskab til muligheder, genveje og overblik, der effektiviserer dine søgninger og holder dig opdateret på netop dé områder, der er relevante for dig. 

Få fuldt udbytte af din adgang til Karnov Teknik & Miljø med Karnovs erfarne underviser, Robert Christiansen.

Sådan får du adgang til webinaret

Når du tilmelder dig, vil du kort efter modtage en bekræftelsesmail med et link, der på dagen og tidspunktet vil føre dig til webinaret. Du modtager også en påmindelse en time inden webinaret, hvor samme link er gentaget. OBS! Begge mails er formuleret på engelsk; men undervisningen er selvfølgelig på dansk.

Husk, at undervisningen foregår direkte på din egen skærm, hvor du blot skal logge på webinaret for at være med.

 

OBS! Det er vigtigt at teste teknikken for at komme på webinaret af inden afholdelse, så du ved, at det fungerer på dagen. Du finder en guide til test i din bekræftelsesmail. Vi anbefaler at anvende Chrome som browser for at få den bedste oplevelse ved webinaret.

Vigtige informationer

Dato: 17/11-21

Tid: 13:00 - 14:00

Pris: Gratis

Lokation: Online

Tilmeldingsfrist: 16/11-21

Kontakt

Hvis du skulle have spørgsmål omkring webinaret, kan du ringe til Karnov kundeservice på tlf.: +45 33 74 07 00 eller skrive på kundeservice@karnovgroup.com.

Vi glæder os meget til at se dig til en time med gode råd, tips og tricks.

Del

Undervisning i brugen af Fremtidens Karnov Online med udgangspunkt i Karnov Teknik & Miljø