Særtilbud med mange muligheder

Ikke alle forsvarsadvokaters behov er ens. Derfor giver særaftalen mellem Karnov og Landsforeningen af Forsvarsadvokater dig mulighed for at sammensætte netop den pakke, der passer bedst til dine behov.


Adgang til Karnov Online og TfK

Vi tilbyder to forskellige Karnov Online-pakker, hvor du kan vælge blot at få adgang til love, bekendtgørelser og vejledninger sammen med TfK Online - Tidsskrift for Kriminalret. Dét kalder vi Karnov Mini + TfK til en medlemspris på kr. 5.450 ekskl. moms.

Du kan også få den opgraderede pakke, Karnov Plus + TfK, hvor du yderligere får adgang til Karnovs Noter, forarbejder, historik, TimeTravel mv. Dén pakke koster som medlem kr. 18.670 ekskl. moms.

Adgang til strafferetlige onlinebøger

Vi har samlet en online-bogpakke, som indeholder netop de Karnov-udgivelser, som er relevant for forsvarsadvokater.

Pakken indeholder for nogle titler flere udgaver af samme titel, så du dermed kan søge i netop den udgave, som passer til en opgave. Online-bogpakken koster kr. 3.660 ekskl. moms. 

Karnov Retspleje og Strafferet

Med den trykte udgave af den klassiske Karnov Retspleje og Strafferet får du omfattende kommentarer med fortolkninger og omtale af praksis, domme og afgørelser m.m., udarbejdet af førende specialister på området. 

Indholdet opdateres og udgives én gang årligt. Pris for bogen er kr. 3.280 ekskl. moms i abonnement.


Sådan fungerer det


1


Vælg i formen den Karnov Online-pakke, der passer dine behov

2


Sæt kryds i formen ved onlinebog-pakken inden for strafferet, hvis du ønsker den med til særpris

3


Sæt kryds, og køb Karnov Retspleje og Strafferet - som enkeltstående produkt eller supplement - hvis du ønsker den med til særpris

Køb Karnov-produkter iflg. særaftale

Alle kunder med interesse for strafferet kan ved at udfylde nedenstående form købe adgang til onlinebog-pakken inden for strafferet. Udfyld blot felterne og sæt kryds i feltet for 'Onlinebog-pakke for strafferet'.

Alle andre tilbud på denne side er udelukkende for medlemmer af Landsforeningen af Forsvarsadvokater.

Hvis du allerede er abonnent på Karnov Mini + TfK, Karnov Plus + TfK eller den trykte udgave af Karnov Retspleje og Strafferet, skal du IKKE udfylde formen igen, da du som medlem selvfølgelig også får de nævnte abonnementspriser. Det kræver dog, at du har oplyst os om dit medlemsskab ved en tidligere lejlighed. 

Ønsker du derimod at føje online-bogpakken til dine eksisterende abonnementer, skal du blot udfylde felterne og udelukkende sætte kryds i Tilvalgsmuligheden for online-bogpakken.