Dine fordele


Omkostningsfrit abonnement

Som advokat eller revisor kan du få adgang til Karnov Whistleblower for 0 kr. Vi tilbyder alle rådgivere en omkostningsfri model, hvor du blot skal henvise til Karnovs løsning på jeres hjemmeside. 

Full-service onboarding

Med en full-service onboarding kan du let implementere whistleblowerordningen. Eksempler på personalehåndbogtekst, infobreve til ledelse samt whistleblowerpolitik er en del af onboardingen. 

Kundemateriale

Som rådgiver får du også materiale, som du kan videresende til dine klienter med formålet at servicere dem ifht. den nye lov. Brug materialet til kundepleje og for at sikre din rolle som sagsbehandler. En komplet og sikker løsning

Med Karnov Whistleblower får du en løsning, der sikrer, at din virksomhed overholder alle lovkrav i forbindelse med den nye whistleblowerordning. 

  • 100% sikkerhed for fuld anonymitet
  • Vores processer omkring håndtering af data er underlagt Datatilsynets krav og verificeret i vores ISAE 3000 Revisorerklæring
  • Enkel opsætning og ingen vedligeholdelse
  • Løbende opdatering i vejledninger og politikker, hvis der kommer nye regler og praksis
  • Full-service onboarding (loven med noter, personalehåndbog-eksempel, whistleblowerpolitik, skabeloner og vejledninger)
  • Brugervenligt sagsbehandlingsmodul med påmindelser og historik

 

Referencetekst

Kort tid efter du har fået adgang, vil du modtage en mail fra Karnov Group med referenceteksten, som skal indsættes på jeres hjemmeside. Karnov vil løbende følge op på, at referencen er synlig.