Nyhed


29. januar 2021 - Pressemeddelelse

Elevate Legal 2021


Karnov Group og Norstedts Juridik lancerer ny nordisk brancheevent:

Elevate Legal 2021
- Trends, tech og transformation i den juridiske branche


Nyhed

Karnov Group og det svenske søsterselskab Norstedts Juridik præsenterer ny nordisk onlineevent for skandinaviske jurister. Eventen afholdes den 18., 19. og 20. maj og introducerer internationale brancheeksperter og førende virksomheder inden for teknologi og transformation.

Se ind i fremtiden med Elevate Legal 2021, ny nordisk online event, som bringer skandinaviske jurister up-to-date på globale trends, nye kundebehov, branchens transformation og den seneste udvikling inden for legeltech-værktøjer.

Den juridiske branche transformerer sig hurtigt. Det vi gør i dag, kan være forældet i morgen. Bliv inspireret af fremtidens muligheder, og bring dig selv og din forretning forrest i udviklingen.

Ved Elevate Legal 2021 vil internationale eksperter som Daniel Martin Katz, Professor of Law, Illinois Tech og Cathleen Butt, Executive Director, A&O Consulting at Allen & Overy dele ud af deres erfaring og viden; og du vil møde nytænkende profiler som blandt andre Victoria Swedjemark og John Engholm.

Karnov Group har over længere tid set på muligheden for at organisere en event på tværs af den nordiske region, og vi har arbejdet hårdt for at sikre de rette internationale eksperter til at inspirere skandinaviske jurister. Gennem vores centrale position og kontakt til jurister fra alle dele af branchen, har vi oplevet et stigende behov for en event, som kan opdatere og inspirere branchens aktører på trends, tech og transformation", fortæller Flemming Breinholt, CEO hos Karnov Group.

Vores mål med at investere ressourcer i en event på nordisk niveau er, at styrke den industri vi opererer i. Jeg håber, at branchen vil tage godt imod denne nye event og mødes på tværs af de nordiske lande for at dele viden og blive inspireret til sammen at gå en endnu stærkere fremtid i møde.

 

18. 19. og 20 maj

Over tre halve sammenhængende dage bringer Elevate legal dig up-to-date på globale trends, ny teknologi og transformation af den juridiske branche. Ved deltagelse kan der optjenes op til 9 lektioner til advokaters efteruddannelse.

Velkommen til Elevate Legal 2021

Læs mere

For mere information kontakt:

Gitte Trier, PR and Brand Communications
Telephone: +45 25 47 77 99
Email: gitte.trier@karnovgroup.com


Karnov Group

Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Legal Cross Border, Forlaget Andersen og LEXNordics leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere. Nettoomsætning var i 2019 757 mio SEK. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.dk