Hver gang en dansk virksomhed går konkurs, påbegyndes et stort oprydningsarbejde, som er præget af manuelt og analogt arbejde. Et arbejde som Mads Westh Jensen med udviklingen af BELLA nu gør lettere for alle implicerede parter. Med BELLA opnås nye muligheder for at samle advokatkontorerne i en ny portal, som giver kreditorer adgang til oplysninger fra konkursboer på tværs af advokatkontorer.

Processen bag konkursbehandling kan være langvarig, og alle involverede parter venter ofte længe på at få afsluttet en sag. Platformen, som Mads har skabt, vil sikre, at advokater fremover kan give effektiv adgang til konkursinformationer i én fælles løsning åben for alle i branchen, og som advokatkontorerne selv har været med til at udforme. Dét kommer både advokater, kreditorer og panthavere til gode i fremtiden, og det er godt set af Mads. BELLA passer rigtig godt ind i vores portefølje af startups inden for legaltech, som vi har investeret i, og som på den lange bane udvikler og digitaliserer den juridiske branche ”, siger CEO i Karnov Group, Flemming Breinholt.

 

Portalen, som netop er lanceret på www.konkursboerne.dk, effektiviserer betydeligt kreditorernes arbejde med at opnå indblik i konkursarbejdet.

 

For Mads Westh Jensen, som selv har fået sin juridiske opvækst i en af landets største konkursafdelinger, handler det om at ensarte processerne på tværs af branchen, før vi vil opleve forbedringer for både advokater, kreditorer og panthavere:

”BELLA er resultatet af de frustrationer, som jeg selv har haft med bobehandlingsopgaver i praksis. Selvom digitalisering er på alles læber i disse år, er nye værktøjer, som reelt gør konkursarbejdet mere effektivt, udeblevet. Nye værktøjer er lanceret, men fordelene er opvejet af nye former for manuelt arbejde. Nye IT-værktøjer bør altid handle om samlet at frigive midler fra administration, så vi kan rykke en jurist med fem års jurastudier fra at sælge biler ud af et konkursbo, til i stedet at udføre de dybe omstødelses- og erstatningsundersøgelser, som juristen er uddannet til at gennemføre”

 

Kreditorer kan fra i dag få adgang til konkursoplysninger på den nye fælles kreditorportal www.konkursboerne.dk, hvor oplysninger om de deltagende advokathuse, som er med fra start, også kan tilgås.

 

Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member/Legal Cross Boarder og Forlaget Andersen leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.dk


For yderligere information


Karnov Group

Gitte Trier

PR & Brand Communications Manager
Email: gitte.trier@karnovgroup.com
Telefon: +45 25 47 77 99


BELLA Intelligence ApS 

Mads Westh Jensen

Direktør (CEO), jurist (Lawyer)
Email: mads@legal-tech.dk 
Telefon: +45 28 60 28 47

Del

Ny teknologi til konkursbehandling


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak