Det nye partnerskab har som mål at udvikle en ny digital kursusplatform med et bredt udvalg af målrettede online kurser indenfor det juridiske felt til både private og offentlige virksomheder. Det nye tilbud til virksomhederne skal sikre at jurister og sagsbehandlere hurtigt og effektivt kan tilegne sig relevant viden.


“I vores daglige arbejde med rådgivning af virksomheder oplever vi en øget efterspørgsel på juridisk viden. Det tilbyder vi nu med vores nye online kursus platform, som vil være en effektiv og meget tilgængelig måde at få viden ud i virksomhederne på. Online kurser et ikke nyt for os, men i samarbejde med Karnov satser vi nu mere massivt på målrettede kurser, som vil nå langt bredere ud” siger direktør Kjeld Rask fra Horten, der tilføjer at de er stolte over at få en samarbejdspartner som Karnov med ombord.


Den nye digitale kursusplatform vil være målrettet jurister og sagsbehandlere, men også advokater, som desuden får mulighed for at optjene kursuspoint til den obligatoriske efteruddannelse. De enkelte kurser vil være bygget op af moduler og videoer, som brugerne kan vende tilbage til efter gennemførsel af kurset, og dermed også bruge som et visuelt opslagsværk. Kurserne vil være tilgængelige på alle tider af døgnet, hele året rundt, fra smartphones, tablet og computer.


“Vi har store forventninger til vores nye samarbejde, og vi glæder os til at videreudvikle kurserne sammen med Horten. Vores kunder har fokus på effektivitet i deres adgang til viden og Hortens online kurser er et godt eksempel på både effektivitet og optimering, samtidig med at flere kan blive uddannet. Noget vi tror vil skabe stor værdi i mange virksomheder indenfor både det private og offentlige.” fortæller Flemming Breinholt, CEO i Karnov Group, førende leverandør af viden indenfor jura, skat, revision og regnskab i Danmark.

De første online kurser vil være tilgængelige fra december på www.onlinekurser.horten.dk og på www.karnovgroup.dk

 Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring og ca. 360 medarbejdere fordelt på kontorer i Hellerup, Aarhus og Herning.

Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member og Forlaget Andersen leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm.

 

For yderligere information


Karnov Group

Gitte Trier

PR & Brand Communications manager
Email: gitte.trier@karnovgroup.com
Telefon +45 25 47 77 99

 

Horten

Anne Krull

Kommunikationskonsulent
Email: ank@horten.dk
Telefon +45 52 34 43 76

Del

Horten og Karnov indgår samarbejde omkring ny platform for online kurser


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak