En gave til Ugeskriftets brugere

Hvilket guld gemmer sig i arkiverne? Et omfattende redaktionelt arbejde gør det nu muligt at dele meget mere indhold med Ugeskrift for Retsvæsens mange brugere.

20.000 historiske domme er allerede lagt online, og vi forventer, at der i løbet af de kommende uger vil komme yderligere tusindvis af domme fra primært Højesteret, Vestre og Østre landsret samt Sø- & handelsretten.

Det betyder, at brugere med adgang til det historiske modul af Ugeskrift for Retsvæsen nu får mere unikt domsmateriale til rådighed. Året ud digitaliserer vi alle de historiske domme, så man kan fremsøge domme, der ikke har været online tidligere.

 

Om de historiske domme

Vi lægger dommene op i tre faser:

1. Alle domme fra instanser som Højesteret, Vestre og Østre landsret og Sø-& handelsretten

2. Alt materiale fra Afd. B – litterærafdeling

3. Alt øvrigt domsmateriale, f.eks. fra nedlagte instanser

Da der er tale om fysisk omfattende historisk materiale, vil der i brugerfladen være nogle afvigelser fra andre domme på Karnov Online.

Eksempelvis vil der ikke komme et domshoved med. Men indholdet vil alligevel give både kuriøse og fagligt værdifulde indblik i dansk retspraksis.

Vi ser frem til at give adgang til endnu flere digitaliserede historiske domme i årets løb.


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Med brands som Karnov, Nordstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member og Forlaget Andersen leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 60.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i København, Stockholm og Malmø beskæftiger Karnov Group i dag ca. 240 medarbejdere.

Del

20.000 domme digitaliseret


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak