Velkommen til flere kommuner

Vi har i år sagt velkommen til tre kommuner, der har valgt at give sagsbehandlingen inden for Teknik og Miljø et løft. Det drejer sig om Randers, Holstebro og Varde Kommune. Løsningen er det nye sagsbehandlermodul Karnov Teknik og Miljø, der sikrer hurtigere og mere sikker information i afgørelserne inden for området.

 

Mød en af de nye

En af de nye om bord er Varde Kommune. Deres Teknik og Miljø-afdeling er en del af forvaltningen Plan, Kultur og Teknik. Den består af Ejendomscenteret, Erhvervscenteret, Naturcenteret, som træffer flere end 4.000 afgørelser årligt.

De to sidstnævnte centre har testet og købt adgang til Karnov Miljø & Teknik. De drejer sig om 60 sagsbehandlere uden juridisk baggrund. Forløbet ledes af vores kommune-konsulent Morten Boland.

  

Udfordringen

I Varde Kommune spiller landbruget en betydelig rolle for borgere og erhvervsliv. Det gør forvaltningens ingeniører og biologer til centrale beslutningstagere, når der dagligt skal føres tilsyn og gives tilladelser inden for dette regu­lerede område.

Og selvom der er pres på, skal der leveres kvalitetssikrede svar. Men det kan være en udfordring, fordi love, regler og praksis konstant ændrer sig, og internettet flyder over med information.

  • Lovgivningen bliver hele tiden mere kompleks
  • Erhvervsliv og borgere er velforberedte og stiller flere krav
  • Fejl koster - både i omdømme og mere administration

  

Løsning og fremgangsmåde

Læs mere om løsningen

Kontakt Morten Boland på morten.boland@karnovgroup.com

eller tlf. 23 98 14 17


Om Karnov Group


Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark og Sverige. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi. Vi hjælper dagligt både private og offentlige kunder – og understøtter samtidig retssikkerheden. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af. Med brands som Karnov, Norstedts Juridik, Notisum, Legal Cross Boarder, Forlaget Andersen, Ante, Bella, LEXNordics, DIBkunnskap og Echoline leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 80.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger, hurtigere – hver dag. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group i dag omkring 1300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com

 

 

Del

Velkommen til Varde, Holstebro, Randers...


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få information om nye artikler, produktudgivelser, webinarer og meget mere.

Nyhedsmails. Ja tak