Retshjælpskomet med strategisk talent

Mike Vestergaard, stud.merc.jur, startede Lejerens Frie Retshjælp i februar 2017 og har på få måneder formået at skabe afdelinger af retshjælpen i både Aalborg, Aarhus og Odense. På nuværende tidspunkt består hans forening af over 40 juridiske rådgivere

Mike Vestergaard har formået at innovere retshjælpsbegrebet med sin digitale tankegang - Lejerens Frie Retshjælp behandler faktisk kun sager digitalt. I løbet af de første 8 måneder var det lykkedes foreningen af behandle over 3000 sager.

En del af Lejerens Frie Retshjælp fremgang skal ses i Mike Vestergaards talent for at finde strategiske samarbejdspartnere. Lejerens Frie Retshjælp samarbejder eksempelvis i dag med SAND - de hjemløses landsorganisation, voldscentre i Danmark og Veteralliancen. De har i deres forening adgang til over 80.000 mennesker i disse samarbejdsaftaler.

Mike Vestergaard tager desuden formidlingen af lejeretstoffet meget seriøst. Vestergaard skriver løbende nye artikler og holder oplæg for alle, der ønsker det, og han bidrager dermed til at gøre lejeret tilgængelig for store dele af Danmarks befolkning. Mike Vestergaard har samtidig udvist stor føling med brancheudviklingen, der går imod større behov for mere specialiseret viden. Han har adopteret denne tankegang ved at lave en af Danmarks første specialiserede retshjælpe, der kun arbejder med ét ekspertiseområde.