Karnov Group er Danmarks største formidler af juridisk viden og information. Hver dag er vores digitale platform en essentiel sparringspartner for tusindvis af jurister, advokater og revisorer i hele landet.

Vi har brug for dig i Inside Sales-teamet, hvor vi arbejder ambitiøst med mødebookning og udgående telefonisk kontakt og salg til vores kunder. Du får mulighed for at udfordre dig selv fagligt, og du vil blive vist stor tillid.

Om dig

Du er en fleksibel, ambitiøs og selvstændig studerende, som arbejder struktureret, er resultatorienteret og som efter oplæring kan tage ansvar for at nå de mål, som vi i fællesskab sætter.

Du har nemt ved at tale med andre, lytte og skabe den nødvendige forståelse af, hvad det handler om – og har du erfaring med salg, er det selvfølgelig en stor fordel.

 

Derudover forventer vi, at du:

  • Taler og skriver perfekt dansk
  • Er udadvendt, imødekommende og serviceminded
  • Har vinderinstinkt og kommerciel tæft
  • Har en can-do attitude
  • Er kommunikativt stærk
  • Er proaktiv og samvittighedsfuld

Starttidspunkt og timeantal

Vi vil gerne have, at du starter 1. september. Ansættelsen er tidsbegrænset og udløber 31. december 2021, med evt. mulighed for forlængelse. Du vil arbejde ca. 15 timer om ugen.

Upload dit CV, din motiverede ansøgning og dine nyeste eksamenspapirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Sales Excellence Director Heidi Fris på tlf. +45 22208885, heidi.fris@karnovgroup.com.

Vi indkalder til samtaler løbende.


Del stillingen

2 Cand.merc.jur. studerende søges til Inside Sales team