Karnov Group er en dynamisk virksomhed i vækst, som stræber efter at have nøjagtigt de onlineløsninger, som vores dygtige kunder efterspørger for kvalificeret at kunne træffe de rigtige beslutninger hurtigt.

Vi søger nu to dygtige og strukturerede studerende til at arbejde med dette indhold til vores kontor i København. Vi er i gang med et helt nyt og spændende projekt, hvor vi skal opgradere vores platform med materiale, som ikke kan hentes digitalt fra offentlige hjemmesider. Det er et højt prioriteret projekt, som er meget efterspurgt af vores kunder, og vi søger derfor nu to studerende, som vil medvirke til dette spændende boost af vores platform.

Dine arbejdsopgaver

Du kommer til at arbejde i vores Content-afdeling, hvor du vil få ansvar for at finde ikke-digitaliserede materialer som fx lovforarbejder, kommisionsbetænkninger samt spørgsmål og svar fra Folketinget mv. Materialet skal scannes ind og kodes, og derefter skal det uploades til vores interne systemer og prioriteres og systematiseres.

Jobbet stiller krav til dine evner til at arbejde koncentreret og struktureret med materiale på et højt fagligt niveau. Du må derfor være systematisk og detaljeorienteret. Derudover sætter vi pris på din evne til at arbejde selvstændigt og være mødestabil.

Du skal have flair for IT-systemer, og det vil være en fordel – men ikke et krav – at du har juridisk kendskab.

Jobbet er 15 timer om ugen i 4 måneder med start snarest muligt. Vi indkalder til samtaler løbende.


Del stillingen

2 dygtige studerende til tidsbegrænsede projektstillinger