Har du øje for detaljen?


Finder du altid fejlene i de tekster du læser? Så vil du passe godt til dette job, hvor detaljen er lige så vigtig som helheden.

Karnov Group er Danmarks største formidler af juridisk viden og information. Hver dag er vores digitale platform en essentiel sparringspartner for tusindvis af jurister, advokater og revisorer i hele landet.

Du kommer til at arbejde i et professionelt og dynamisk miljø med de bedste inden for feltet. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af.

Vi har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København.

Dine arbejdsopgaver og vores forventninger til dig

Du bliver en del af vores team af studentermedhjælpere, som løser opgaver i de forskellige afdelinger, men som også har et eget fællesskab med sociale aktiviteter og et godt sammenhold. Vi har en del jurastuderende, men også studerende fra andre faglige retninger på længerevarende uddannelser.

I det daglige kommer du til at arbejde i vores Authors & Products afdeling, hvor du vil få ansvar for at gennemgå en lang række historiske materialer og anonymisere materialerne jf. GDPR-reglerne. Indsatsen, som de to nye studenter skal hjælpe til med, er et led i et konstant fokus på at gøre Karnovs historiske indhold compliant med databeskyttelsesforordningens forskrifter. Derudover kan der komme diverse ad hoc-opgaver på tværs af afdelingen.

Jobbet stiller krav til dine evner til at arbejde koncentreret og struktureret med materiale på et højt fagligt niveau. Du har derfor brug for at være systematisk og detalje orienteret. Din sprogforståelse er i top, og du har en skarp sans for perfektion.


Derudover ser vi gerne:

  • Er i gang med en videregående juridisk uddannelse, som minimum på andet år eller længere
  • Kan jonglere med forskellige deadlines på forskellige opgaver
  • Er lærenem og komfortabel med at agere på forskellige digitale platforme
  • Kan arbejde selvstændigt og være mødestabil
  • Har juridisk kendskab.

Vi vil gerne have, at du arbejder 15 timer om ugen. Stillingen er tidsbegrænset til 6 måneder med start hurtigst muligt. Vi vil indkalde til samtaler løbende.

Upload dit CV, din motiverede ansøgning og dine nyeste eksamenspapirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte studentteam-leder Rasmus Hylleberg på +45 27 82 23 71, eller produktejer Pia Miller på tlf. +45 25 43 03 19, hvis det drejer sig specifikt om opgaverne.


Del stillingen

2 studerende til GDPR-projekt