Er du relationsskabende, ekstrovert og god til kunder? Motiveres du af kontakt med de dygtigste advokater? Og er du en ambitiøs og engageret teamplayer?

Så vil du opleve Karnov Group som den perfekte ramme for dit arbejdsliv.

Som Content Management Specialist (CMS) bliver du en del af Team Legislation & QA (Quality Assurance) og får med reference til teamlederen ansvar for en række spændende opgaver.

Du får:

 • Dagligt redaktionelt arbejde på Karnovs Lovsamling, der bl.a. indebærer overblik og udarbejdelse af nyhedsservice, lovændringsarbejde og konsolideringer, forfatterkontakt og kundehenvendelser. Hele teamet løfter disse opgaver i samarbejde. 
 • Produktejerskaber på udvalgte retsområder i Karnovs Lovsamling, Forsikrings- og erstatningsretlig domssamling samt en del printproduktioner. Som produktejer får du overordnet ansvar for, at produktet til stadighed øger sin værdi for kunden og for Karnov Group. Sideløbende med at sikre, optimere og udvikle driften skal du sideløbende have fokus på at udvikle og udbygge forfatterrelationerne professionelt, så produktet er ’best in class’. 
 • Ansvar for at skabe den bedste kundeoplevelse gennem en ideel forfattersammensætning og eventuelt via segmentgruppearbejde, hvor du sikrer, at indhold møder kundens behov og forventninger til kvalitet, aktualitet, relevans og kontekst. 
 • Tværgående samarbejde med fokus på kundernes oplevede og kommercielle værdi, idet Karnov Group hjælper kunderne med at træffe bedre beslutninger – hurtigere. 

Karnov vil synes, du er det rigtige match hvis din faglige baggrund er

 • En lang videregående uddannelse fx cand.jur. eller cand.merc.jur.
 • Gerne erfaring med at arbejde i en vidensorganisation
 • Flair for – og gerne erfaring med – teknisk redaktionsarbejde
 • Dansk skriftligt og mundtligt på højt niveau
 • Engelsk på højt niveau både skriftligt og mundtligt (koncernsprog er engelsk)
 • Rutineret bruger af Office-pakken og vant til at bruge it-værktøjer. 

og du af andre bliver opfattet som 

 • Relationsskabende internt og eksternt
 • Handlekraftig – du kan omsætte tanker til konkrete tiltag
 • Teamplayer
 • En person, som trives med en hektisk hverdag og mange bolde i luften
 • Forandringsvillig – du ser muligheder frem for begrænsninger 

Og endelig trives du allerbedst, når du arbejder sammen med andre, som også er ambitiøse.

 

Du vil synes om Karnov fordi

Du kommer til at arbejde i et professionelt og dynamisk miljø med de bedste inden for feltet. Du får en stor kontaktflade både internt og eksternt. Du vil navigere i et fagligt miljø, der hele tiden er i bevægelse, så der er gode muligheder for at blive udfordret.

Du vil blive en del af Team Legislation og QA (Quality Assurance), der består af en teamleder samt 5 fuldtidsansatte og 3 studenter. Det er et team, der lægger stor vægt på dialog, samarbejde og faglig stolthed – og som sætter pris på nye input og ideer.

Virksomheden har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København.

 

Hvad kan du forvente i ansættelsesprocessen

Ansøgningerne bliver behandlet løbende, og vi inviterer til samtale i løbet af august måned. Fra vi modtager din ansøgning og kvitterer for den, går der højst 2 uger, før du hører fra os igen.

Du kan forvente op til 3 samtaler inden for 4 uger afhængigt af, hvor langt du når i processen. Før samtalen med Karnov, vil du blive bedt om at udfylde en personprofil/test. 

Den første samtale afholdes hos SAM International, hvor du møder nedenstående konsulenter. Går du videre i processen, møder du herefter Karnov Group. Synes du, jobbet lyder spændende, og kan du se dig selv som Content Management Specialist, så send dit CV med kort motivation eller tag kontakt til Seniorkonsulent Lone Buch.

Vi behandler dine informationer fortroligt og følger gældende regler i henhold til The European General Data Protection Regulation (GDPR).


Del stillingen

Content Management Specialist