Karnov Group er Danmarks største formidler af juridisk viden og information. Hver dag er vores digitale platform en essentiel sparringspartner for tusindvis af jurister, advokater og revisorer i hele landet.

Du kommer til at arbejde i et professionelt og dynamisk miljø med de bedste inden for feltet. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af.

Vi har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København.

 

Dine arbejdsopgaver og vores forventninger til dig

Du bliver en del af vores team af studentermedhjælpere, som løser opgaver i de forskellige afdelinger, men som også har et eget fællesskab med sociale aktiviteter og et godt sammenhold. Vi har en del jurastuderende, men også studerende fra andre faglige retninger på længerevarende uddannelser.

Mød her nogle af vores medarbejdere og hør om, hvordan det er at arbejde i Karnov Group.


I det daglige kommer du til at arbejde i vores Authors & Products afdeling, hvor du vil få ansvar for at indarbejde forskellige typer af lovforarbejder, herunder spørgsmål og svar fra Folketinget.

Materialerne skal indhentes og kodes i vores interne systemer, hvorefter de skal prioriteres og systematiseres. Lovforarbejderne bliver benyttet hver dag i det juridiske system, og du vil dermed være med til at forbedre beslutningshastigheden i retssamfundet.

Jobbet stiller krav til dine evner til at arbejde koncentreret og struktureret med materiale på et højt fagligt niveau. Du må derfor være systematisk og detaljeorienteret. Din sprogforståelse er i top, og du er excellent til det danske skriftsprog.

Derudover sætter vi pris på din evne til at arbejde selvstændigt og være mødestabil.

Du skal have flair for IT-systemer, og et godt juridisk kendskab.

Ansættelsen er tidsbegrænset, og slutter 28. februar 2022. Vi vil gerne have, at du arbejder 15 timer om ugen, og starter så hurtigt som muligt. Vi vil indkalde til samtaler løbende.

Upload dit CV, din motiverede ansøgning og dine nyeste eksamenspapirer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Projektleder Phillip Holm på tlf. +45 29 13 34 29 eller Chefredaktør Ditte Anthonisen på tlf. +45 51 60 48 56.

 

Kender du vores univers for jurastuderende? Lær Kaius at kende her: www.kaius.dk.


Del stillingen

Er du jurastuderende og interesseret i lovforarbejder?