Har du lyst til et studiejob i et arbejdsmiljø, hvor læring og opbygning af relevant erfaring vil styrke din profil og markedsværdi markant?

Vi har brug for dig i Inside Sales-teamet, hvor vi arbejder målrettet med mødebookning og udgående telefonisk kontakt med analyser og salg til vores kunder.

 

Karnov Group er Danmarks største formidler af juridisk viden og information. Hver dag er vores digitale produkter essentielle sparringspartnere for tusindvis af jurister, advokater og revisorer i Danmark, Norge og Sverige.

Vi har brug for dig i Inside Sales-teamet, hvor vi arbejder tæt sammen for at leve op til kundernes forventninger med udgående telefonisk kontakt, mødebookning og salg til vores kunder. Du får mulighed for at udfordre dig selv fagligt med et tydeligt personligt ansvar for opgaverne.

Vi har en meget uformel omgangstone, hvor anerkendelse, konstruktiv efterkritik og sparring er i højsædet. Du bliver del af en af Danmarks mest progressive informationsteknologivirksomheder, og det afspejles i det daglige arbejdsmiljø.

Vi kan samtidig tilbyde dig et arbejdsmiljø, hvor læring og opbygning af relevant erfaring vil styrke din profil og markedsværdi markant.

 

Om dig

Du er en fleksibel, ambitiøs og selvstændig studerende, som arbejder struktureret, er resultatorienteret og som efter oplæring kan tage ansvar for at nå de mål, som vi i fællesskab sætter.

Du har nemt ved at tale med andre, lytte og skabe den nødvendige forståelse af, hvad det handler om – og har du erfaring med kundekontakt, er det selvfølgelig en stor fordel.

Du ønsker at være en del af et dynamisk team i en ambitiøs virksomhed, hvor der vil blive stillet krav til dig.

 

Derudover forventer vi, at du:

  • Taler og skriver perfekt dansk
  • Er udadvendt, imødekommende og serviceminded
  • Har vinderinstinkt, kommerciel tæft og et tydeligt engagement i dialogen med kunderne
  • Har en can-do attitude, som trives med at få 2+2=5
  • Er kommunikativt stærk
  • Er proaktiv og samvittighedsfuld
  • Viden om jura er absolut en fordel. Du kunne eksempelvis læse stud.merc.jur. eller stud.jur.

 

Oplæring

Inden du ”slippes løs” på opgaverne sikrer vi selvfølgelig, at du har den nødvendige indsigt og forståelse for opgaven, produkter og kunder.

 

Starttidspunkt og timeantal

Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt. Du vil arbejde ca. 15 timer om ugen.

Upload dit CV, din motiverede ansøgning og dine nyeste eksamenspapirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Sales Excellence Director Torben Ulrich, 2013 23 32. Vi indkalder til samtaler løbende.


Del stillingen

Jurastuderende med kommerciel interesse og flair for kundekontakt