Motiveres du af at skabe indhold og resultater? Er du god til skabe samarbejdsrelationer? Så er stillingen som juridisk redaktør hos Karnov Group måske noget for dig.

 

 

Om os | Bliv en del af udviklingen

Nu er det helt rigtige tidspunkt at blive en del af Karnov Group! I Karnov Group vil du opleve en virksomhed i rivende udvikling, hvor forretningen nytænkes og digitaliseres og, hvor vi er i fuld gang med en transformation fra et traditionelt forlag til en informationsteknologisk virksomhed. Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi.

Også i Team Litteratur er ambitionsniveauet højt, og vi er derfor på udkig efter en juridisk redaktør, som kan tage ansvar og bidrage til at fortsætte denne udvikling.

Hver dag arbejder vi fokuseret på, at indholdet møder kundernes behov og ønsker, så Karnov Group kontinuerligt hjælper kunderne med at træffe bedre beslutninger – hurtigere. 

Om jobbet | Redaktionelt ansvar | Udvikling af bogporteføljen

Som juridisk redaktør har du det redaktionelle ansvar for udgivelsen af et nærmere bestemt antal bogtitler, og du indgår, sammen med dine kolleger i Team Litteratur, i udviklingen af bogporteføljen. Samtidig indgår du i projekter, hvor formålet er at fremtidssikre vores udbud af litteratur, så vi møder vores kunder med de emner og formater, som de efterspørger.

Du vil blandt andet løfte følgende opgaver:

  • Yde redaktionel støtte og vejledning for forfattere i skrivefasen, f.eks. hjælpe med eventuel informationssøgning, skriveprocesoptimering mm.
  • Pleje samt udbygge værdiskabende forfatterrelationer
  • Være projektleder på udgivelser indenfor dine redaktionelle ansvarsområder
  • Være ansvarlig for udgivelse af udvalgte titler og de processer, som udgivelserne indebærer – både print og online
  • Supportere og eksekvere på initiativer indenfor bogporteføljen
  • Indgå i projekter hvor vi søger at optimere produktionsprocesser og formater

 

Om dig | Resultatskabende | Høj faglighed

Du lykkedes bedst i rollen, hvis du motiveres af at skabe resultater sammen med andre, som også er dedikerede, og du trives i et akademisk komplekst miljø, hvor fagligheden er i højsæde, men hvor hverdagen også kan være ret forskelligartet. Det gør ikke noget, hvis du ikke tidligere har arbejdet i en informationsvirksomhed – det skal vi nok give dig en god indføring i – men det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde i en videns organisation, hvor engelsk er virksomhedssproget.

Vi forestiller os, at du har erfaring fra dit arbejdsliv, som er relevant i arbejdet hos Karnov, f.eks. i uddannelsessektoren eller fra en forlagsvirksomhed. Du kan også have erfaring med juridisk arbejde. Sidst men ikke mindst skal du have lyst til at skabe en god hverdag sammen med dine kollegaer, hvor gensidig sparring er en vigtig faktor.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til rollen, er du velkommen til at kontakte Head of Team Literature, Michael Herbing, på mailen michael.herbing@karnovgroup.com eller tlf. 24 20 56 71.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder relevante kandidater til samtale. Vi håber at høre fra dig senest den 18. september 2023.


Del stillingen

Juridisk redaktør