Karnov Group for studerende

Her finder du information om de produkter, vi har udviklet for at gøre dit studieliv lettere. Du finder også spændende nyheder, podcasts og indlæg fra nogle af landets dygtigste eksperter og fagfolk inden for netop dit studieområde.

Vælg din studieretning

Jeg studerer jura
Jeg studerer revision

Har du købt StudieOnline?

Registrer din adgang

StudieOnline

StudieOnline er lavet specielt tid dig som studerende, hvor du får adgang til et udvalg af vores onlinetjenester til en fordelagtig pris.

 

StudieOnline Jura

StudieOnline Jura indeholder væsentlige og udvalgte dele af Karnovs Lovsamling, Ugeskrift for Retsvæsen, EU-Karnov, Karnov Forarbejder, UfR Historiske Domme.

 

StudieOnline Karnov Skat & Regnskab

Med StudieOnline Karnov Skat & Regnskab har du altid relevant viden lige ved hånden. Indholdet i de enkelte moduler er udvalgt, bearbejdet og kommenteret af landets førende eksperter på området.

Studiebøger

At studere på et af landets mest udfordrende og prestigefulde studier stiller store krav til viden, metode og indsigt. Derfor tilbyder vi dig et bredt udvalg af både klassikere og grundbøger samt specialiserede introduktioner til særlige emner og interesser. Bøgerne er skrevet af nogle af landets førende eksperter og giver dig den viden, du har brug for i dit studie og fremtidige arbejde.

Se alle studiebøger