Podcast

I samarbejde med Anders K Németh udgiver Karnov Group podcastserien Strafferet. Serien består af 25 lektioner, som kan downloades eller afspilles direkte her fra siden.

Guiden til jurastuderende

Vi håber at kunne give dig en introduktion til forskellige emner og måske kunne tilføre ny viden; f.eks. om hvordan du optimerer din eksamenslæsning, hvad der skal til for at få drømmestudiejobbet eller hvad det indebærer at studere i udlandet.

Månedens Jurastuderende

Her portrætterer vi livet som jurastuderende. På godt og ondt, om gode bøger og tips, drømme og erfaringer. Mød dine medstuderende her. Lad dig inspirere og bliv motiveret til at blive endnu bedre og ikke mindst til at blive ved!

StudieOnline Jura

StudieOnline Jura er lavet specielt tid dig som er jurastuderende. Et tilbud til dig som studerende, hvor du får adgang til et udvalg af vores onlinetjenester til en fordelagtig pris.

Studiebøger

At studere på et af landets mest udfordrende og prestigefulde studier stiller store krav til viden, metode og indsigt. Derfor tilbyder vi dig et bredt udvalg af både klassikere og grundbøger samt specialiserede introduktioner til særlige emner og interesser. Bøgerne er skrevet af nogle af landets førende eksperter og giver dig den viden, du har brug for i dit studie og fremtidige arbejde.