Her portrætterer vi livet som jurastuderende. På godt og ondt, om gode bøger og tips, drømme og erfaringer.

Månedens Jurastuderende

Her portrætterer vi livet som jurastuderende. På godt og ondt, om gode bøger og tips, drømme og erfaringer. Mød dine medstuderende her. Lad dig inspirere og bliv motiveret til at blive endnu bedre og ikke mindst til at blive ved!

Alexander Koks Andreassen

Jeg har et meget broget billede af, hvad det vil sige at være jurastuderende, fordi vi er så mange forskellige typer jurastuderende. Der er alt fra idealisterne over stræberne til dem der tror, de ejer hele verdenen, fordi deres forældre har det rigtige job. Fælles for alle er dog, at vi har et meget højt ambitionsniveau.

Esben Cordes

For mig indebærer det at være jurastuderende en masse hårdt arbejde, læsning og somme tider, særligt i læseferierne, sparsom kontakt til omverdenen. Dog får man som jurastuderende en masse faglige redskaber, som ingen andre opnår, og som man kan komme langt med i livet - både privat og professionelt.

Babar Khan - Månedens Jurastuderende

Jeg er nu halvvejs igennem mit 8. semester og snart ved vejs ende på mit studie og vil gerne i den forbindelse dele et tilbageblik på min tid som jurastuderende. Jeg er glad for og stolt over de utallige erfaringer og oplevelser jeg har gjort mig og som har udviklet mig fagligt såvel som personligt.

Klar til studiestart?

Med StudieOnline JURA har du altid de relevante love og domme lige ved hånden. Love og domme er udvalgt, bearbejdet og kommenteret af landets førende juridiske eksperter.

StudieOnline JURA giver adgang til vores unikke onlineplatform, og du har adgang til de samme funktioner som den professionelle bruger.

StudieOnline JURA opdateres dagligt, og du køber personlig adgang for hele studieåret 2016/17. Adgangen udløber den 31. august 2017.

Pris kr. 449,00

Find forhandler