StudieOnline Jura er lavet specielt tid dig som studerende, hvor du får adgang til et udvalg af vores onlinetjenester til en fordelagtig pris.

StudieOnline Jura indeholder væsentlige og udvalgte dele af Karnovs Lovsamling, Ugeskrift for Retsvæsen, EU-Karnov, Karnov Forarbejder, UfR Historiske Domme.

Du skal kunne legitimere dig som fuldtidsjurastuderende ved fremvisning af gyldigt studiekort. StudieOnline opdateres dagligt, og du køber adgang for hele studieåret 2016/17 for 449,00 kr.

Registrer din adgang


Klar til studiestart?

Med StudieOnline Jura har du altid de relevante love og domme lige ved hånden. Love og domme er udvalgt, bearbejdet og kommenteret af landets førende juridiske eksperter.

StudieOnline Jura giver adgang til vores unikke onlineplatform, og du har adgang til de samme funktioner som den professionelle bruger.

StudieOnline Jura opdateres dagligt, og du køber personlig adgang for hele studieåret 2016/17. Adgangen udløber den 31. august 2017.

Find forhandler

Studiebøger

At studere på et af landets mest udfordrende og prestigefulde studier stiller store krav til viden, metode og indsigt. Derfor tilbyder vi dig et bredt udvalg af både klassikere og grundbøger samt specialiserede introduktioner til særlige emner og interesser. Bøgerne er skrevet af nogle af landets førende eksperter og giver dig den viden, du har brug for i dit studie og fremtidige arbejde.

Se alle studiebøger