Med StudieOnline Karnov Skat & Regnskab har du altid relevant viden lige ved hånden. Indholdet i de enkelte moduler er udvalgt, bearbejdet og kommenteret af landets førende eksperter på området.

StudieOnline Karnov Skat & Regnskab giver dig adgang til vores unikke onlineplatform, og du har adgang til de samme funktioner som den professionelle bruger. Onlineplatformen opdateres dagligt og giver dig adgang til Skat, Moms, Revision, Regnskab og Erhverv.

Du skal dog kunne legitimere dig som studerende på et af følgende studier: SR-Akademiet, Cand.merc.aud., Master i moms og afgifter, Diplom i skat og Master i skat, ved fremvisning af gyldigt studiekort. StudieOnline opdateres dagligt, og du køber adgang for hele studieåret 2016/17 for 349,00 kr.

Registrer din adgang


Relevant viden lige ved hånden!

Med StudieOnline Karnov Skat & Regnskab har du altid viden lige ved hånden. Indholdet i de enkelte moduler er udvalgt, bearbejdet og kommenteret af landets førende eksperter på området.

StudieOnline Karnov Skat & Regnskab giver adgang til vores unikke onlineplatform, og du har adgang til de samme funktioner som den professionelle bruger.

StudieOnline Karnov Skat & Regnskab opdateres dagligt, og du køber personlig adgang for hele studieåret 2016/17. Adgangen udløber den 31. august 2017.

Find forhandler

Studiebøger

At studere på et af landets mest udfordrende og prestigefulde studier stiller store krav til viden, metode og indsigt. Derfor tilbyder vi dig et bredt udvalg af både klassikere og grundbøger samt specialiserede introduktioner til særlige emner og interesser. Bøgerne er skrevet af nogle af landets førende eksperter og giver dig den viden, du har brug for i dit studie og fremtidige arbejde.

Se alle studiebøger