Ekstern søgning

Guide til at bruge eksterne kilder i dine søgninger.

Hvis din søgning i indholdet i Karnov Online ikke gav det forventede resultat, kan du vælge Eksterne Kilder for at se flere resultater. Pt. har vi indekseret følgende sider:

Folketinget

• § 20 spørgsmål og svar
  • Dokumenter vedrørende udvalgsarbejde, almindelig del, dvs. beretninger, spørgsmål & svar, samrådsspørgsmål og øvrige bilag
  • Forespørgsler, redegørelser, forslag til vedtagelse, beslutningsforslag og aktstykker
  • Afstemningsresultater Folketingets forhandlinger, f.eks. 1. behandlinger af lovforslag
  • Spørgsmål & svar og samrådsspørgsmål vedrørende lovforslag
  • EU-sager, dvs. kommissionsforslag, notater til rådsmøder og EU-noter • Statsrevisorernes dokumenter, dvs. beretninger og notater

EU-oplysningen

• Konventioner, Europaudvalgsdokumenter, topmødedokumenter og statusblade
  • Temasider om forskellige emner omfattet af det europæiske samarbejde

Curia

• Der søges dog ikke i verserende sager