Kompendie i juridisk metode for ikke-jurister

Med adgang til Karnov anvender du dét værktøj, som jurister og advokater dagligt bruger i deres forberedelse til retssager, møder med klienter, besvarelser til det offentlige osv.

Værktøjet giver en bred indsigt i vigtige juridiske dokumenter,  og for bedst at kunne bruge denne indsigt, er det nødvendigt at have en forståelse for juridisk metode i det danske retssystem.

Karnov har i samarbejde med professor Helle Tegner Anker, udarbejdet et kompendie, der tager læseren igennem juridisk metodelære for ikke-jurister.

Download kompendie