Med Karnov Miljø & Teknik er det nemt at finde rundt i lovgivningen. Uanset, om man er jurist eller ej. En række juridiske eksperter har kommenteret relevante afgørelser, så jeres sagsbehandling kan ske på det bedste grundlag. Kort sagt, bliver det nemmere og hurtigere at træffe de rigtige beslutninger på et solidt, juridisk grundlag.

Skal din forvaltning også spare værdifuld tid i sagsbehandlingen? Klik her og hør mere!

Kontakt mig

Vi hjælper 60 sagsbehandlere i Varde Kommune med at træffe afgørelser med højere kvalitet.

Teknik og Miljø er en afdeling i Varde Kommunes forvaltning Plan, Kultur og Teknik. Afdelingen består af Ejendomscenteret, Erhvervscenteret, Naturcenteret, som træffer flere end 4.000 afgørelser årligt. De to sidstnævnte centre har testet og købt adgang til Karnov Miljø & Teknik. Det drejer sig om 60 sagsbehandlere uden juridisk baggrund.


Hent case
Vi træffer rigtig mange afgørelser. Derfor har det stor værdi, at jeg med Karnov lynhurtigt kan forstå ellers teknisk svær jura. Karnovs noter og kommentarer gør mig i stand til at komme bag om loven, når jeg skal forberede mig.

Sagsbehandler, Spildevandsafgørelser

Jeg lægger vægt på, at brugerfladen er meget overskuelig. Med Karnov har jeg adgang til rigtig mange informationer nemt og hurtigt, som jeg ikke kan få andre steder. Det sparer tid i min research.

Sagsbehandler, Naturbeskyttelse

På Karnov Miljø & Teknik finder du:

  • Relevant lovgivning; Miljølove, Vejlove, Byggelove
  • Noter og værdifulde kommentarer fra juridiske specialister
  • Miljøretlige afgørelser- og domme
  • Vandforsyningshåndbogen
  • Tidsskrift for Landbrugsret og Tidsskrift for Bolig & Byggeret

Tip en kollega!

Har du en eller flere kolleger, som du mener kan få glæde af Karnov Miljø & Teknik? Så send dem et tip!

Del informationen

Brugervenligt værktøj med større værdi

Loven bliver gennem Karnovs noter oversat, så den er nemmere at fortolke korrekt – og lovteksten er konsolideret, så det altid er gældende lov, der vises. Desuden vises loven både frem og tilbage i tiden, hvilket sparer tid og sikrer færre fejlbehandlede sager. Med andre ord et unikt værktøj, der er nemt at bruge – også for personer uden juridisk baggrund.


Træf bedre beslutninger. Hurtigere.

Få nem adgang til komplet, kvalitetssikret og konstant opdateret information om dansk lovgivning. Alt er samlet ét sted og perspektiveret af fagspecialister.

Karnov Group