Lex247-webinar

Om webinaret

Advokatbranchen er under transformation. Øget digitalisering og specialiserede ydelser skaber nye kundebehov. For at følge udviklingen og fortsat være konkurrencedygtige bør advokatfirmaer forstå og tage kontrol over egne processer for at sikre at de arbejder effektivt og bruger de rette værktøj til digitalisering og optimering af den juridiske tjenesteydelse.

På dette webinar taler Kenan Jugo fra LEXNordics blandt andet om, hvordan advokatfirmaer kan undersøge og fastsætte deres nuværende og fremtidige behov, vigtigheden af at fremtidssikre systemintegrationerne samt fordelene ved en cloud-baseret platform.


LEX247 er en cloud-baseret platform der med sin fleksibilitet og brugervenlighed er med til at aflaste og effektivisere advokatkontorets daglige arbejde. Platformen hjælper bl.a. med en bedre sagshåndtering, datatilgængelighed og integration til andre systemer.

 

Praktisk info

Dato: 22. april
Tidspunkt: 09.00-10:00
Sted: Online
Pris: Gratis

Agenda

  • Introduktion
  • Værktøj til digitalisering og optimering af den juridiske tjenesteydelse
  • Systemintegrationer
  • Fordele ved en cloud-baseret platform
  • Q&A
Tilmeld

Om LEX247

LEX247 er advokatsoftware udviklet til at gøre dagligdagen i din advokatvirksomhed lettere og mere effektiv. Med alle de essentielle funktioner til at strømline arbejdsgange og vækste din forretning.

Læs mere om LEX247 og samarbejdet med Karnov Group

Tilmelding

Udfyld dine oplysninger herunder for at tilmelde dig webinaret.