Jeg bruger noterne rigtig meget og kan støtte mig til, at en jurist har fortolket, hvad der gælder under den enkelte bestemmelse. Ikke mindst fordi der samtidig er lagt relevante afgørelser ved, der kan uddybe tolkningen af bestemmelsen.

Kith Skovgaard, biolog i Herning Kommune

Som landinspektører arbejder vi ofte under niche-lovgivning. Karnov fungerer som juridisk sparringspartner i vores daglige opgaveløsning. Det er et godt og brugervenligt produkt, som sikrer, at vi altid kan arbejde ud fra gældende lovgivning og med relevant retspraksis i bagagen.

Jakob Lambrethsen, Landinspektør hos LIFA A/S

3 klare fordele ved Karnov Teknik & MiljøAlt samlet ét sted

Du får adgang til alle relevante retskilder og dokumenter ét sted. Lovene er perspektiveret med kommentarer, historik og domme, der gør det let at træffe den rette afgørelse.


Karnovs Noter

Førende juridiske specialister analyserer og håndplukker alt relevant materiale til dig inden for det relevante lovområde. Det sparer dig tid og kvalitetssikrer dit slutresultat.


Konsolideret lovgivning

I Karnov er lovene konsolideret, så du læser gældende lov med de efterfølgende ændringer integreret. Du slipper dermed for at slå op flere steder og samle puslespillet.

SilkebOrg K V 2 blå CMYK
Roskilde kommune
herning-kommune-logo
lolland-kommune-logo-bred