Krav til den dataansvarlige virksomhed

Persondataforordningen stiller krav til virksomheder, der anvender personoplysninger: De skal kunne dokumentere, hvordan de håndterer dem. Der skal være datasikkerhed, og sikkerhedsbrud skal rapporteres.

Persondataretten årgang 2018

Må en virksomhed føre et register over sine kunder? Skal virksomheden i givet fald informere kunderne? Må virksomheden sætte regler for ansattes brug af e-mails? På hvilken måde skal virksomheden sikre sine personoplysninger? Svaret på disse og mange flere spørgsmål er at finde i persondataretten, og det er derfor en væsentlig begivenhed, at der nu ved en persondataforordning er gennemført en reform af denne regulering. Denne reform medfører, at det bliver dyrt ikke at overholde reglerne. 

Den nye udbudslov pr. den 1. januar 2016

Jesper Fabricius, som har været medlem af udbudslovudvalget, fortæller i denne artikel fra Erhvervsjuridisk Tidsskrift om baggrunden for loven og for hovedindholdet af de ændringer, som loven indebærer i forhold til tidligere regulering. 

Kan Karnov give dig øget kvalitet i sagsbehandlingen?

Download vores case study fra Rudersdal Kommune, der indeholder konkrete data til en klar forståelse af Karnovs potentielle muligheder, når det gælder kvalitet og effektivitet i sagsbehandling.

Den kommunale jurists største udfordring de næste 3 år

Som jurist eller leder i en dansk kommune er du midtpunkt i mødet mellem stat, borgere og politikere i en samtid i rivende udvikling. I denne gratis e-bog får du 8 centrale aktører og eksperters bud på de største kommunale udfordringer de næste tre år