Motiveres du af at kvalitetssikre tallene og få regnskaberne rapporteret til tiden? Har du også lyst til at være med til at udvikle accounting i en børsnoteret international virksomhed? Så er det dig, der skal være vores nye Financial controller i Karnov Group.

 

Karnov Group er førende inden for digital formidling af information inden for jura, skat, revision og regnskab og vi søger en erfaren Financial Controller, som skal være med til at udvikle og optimere regnskabsfunktionen.

Du får en central rolle med ansvaret for at drive processerne ift. måneds-, kvartals- og årsafslutning, ligesom du skal sikre overholdelse af IFRS, governance og bidrage til et effektivt kontrolmiljø.

Du bliver en tæt sparringspartner til vores Finance Manager, og du bidrager til at sikre høj kvalitet og informationsværdi i tallene, som rapporteres til Group Controlling. En vigtig opgave bliver at sikre at processer og systemer understøtter forretningsgangene bedst mulig – og dermed aktivt bidrage til at regnskabsfunktionen skaber værdi og opleves som en værdifuld sparringspartner i virksomheden.

Du vil også deltage i en række øvrige opgaver, såsom udarbejde årsregnskaberne, drive processen med revisionen, udarbejde selvangivelser samt være en sparringspartner til hele regnskabsafdelingen.


Opgaver og ansvarsområde:

 • Drive processen ift. måneds-, kvartals- og årsafslutning for de lokale enheder
 • Financial controlling af de lokale selskaber ved månedsluk
 • Udarbejde årsregnskaber for de lokale enheder i Danmark efter local GAP og FRS
 • Assistere med udarbejdelse af årsregnskaber for svenske selskaber efter local GAP
 • Udarbejde skatteberegninger samt selvangivelser for Danmark
 • Opfølgning på compliance
 • Planlægge- og være tovholder på revisionen
 • Vedligeholde balancer (Adra)
 • Indberetning af statistikker
 • Support til organisationen og teamet
 • Tæt samarbejde med de andre afdelinger i Finans
 • God til Excel og opbygning af modeller til controlling.


Din baggrund

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud. eller HD (R) kombineret med solid og relevant erfaring – gerne fra en børsnoteret eller kapitalfondsejet virksomhed.

Uanset titel har du en solid finansiel indsigt, og en stærk regnskabsmæssig værktøjskasse med i bagagen. Du har erfaring med IFRS samt kendskab til skat og Transfer Pricing. Endvidere har du erfaring med at sikre governance, effektive processer og interne kontroller.

Du er IT- og systemstærk – herunder superbruger i Excel, og arbejder derfor ubesværet med store mængder data. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du ambitiøs, resultatorienteret og robust, som kombineret med din analytiske og strukturerede tilgang er væsentlige forudsætninger for at få succes i jobbet. Du er selvstændig og en god kommunikator på alle niveauer.

Som Financial Controller tilbydes du en udfordrende og bredspektret rolle samt en hel unik mulighed for at være med til at udvikle Accounting, og sætte dit præg på en virksomhed i vækst.

 

Vi tilbyder

En uformel og behagelig atmosfære, hvor højt engagement præger hverdagen. Løn efter kvalifikationer, 5 ugers ferie og 1 uges feriefridage, frokostordning, sociale arrangementer, fleksibilitet samt pensionsordning og sundhedsforskning.

 

Startdato og ansøgningsproces

Vi vil gerne have, at du starter så snart, det er muligt. Upload din ansøgning og dit CV nu, for vi indkalder løbende til samtale. Du kan blive bedt om at tage nogle test, og kan forvente 2-3 samtaler i forløbet. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Finance Manager Daniel Rasmussen på daniel.rasmussen@karnovgroup.com eller tlf. +45 21842761.


Del stillingen

Financial Controller