Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler!

 

Om os

K-NEWS.dk er et journalistisk onlinemedie, der perspektiverer de juridiske problemstillinger i samfundet og gør juraen tilgængelig gennem nye formater. Som del af Karnov Group, der har afdelinger i både Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Portugal og Spanien, er K-NEWS en del af en spændende virksomhed, der ekspanderer i både form og formater.

Psykologisk Tryghed er en af vores grundsten, der understøtter vores kulturelle værdier. I dagligdagen agerer vi ud fra og efterlever netop disse værdier - ”we walk the talk”. Du bliver således en del af en attraktiv arbejdskultur og et dynamisk miljø i en ambitiøs virksomhed blandt dygtige kollegaer, der støtter og respekterer hinanden.

 

Om praktikstillingen

Du bliver en del af en lille redaktion med tre fuldtidsansatte journalister. Arbejdsmiljøet er præget af omskiftelighed, en høj grad af feedback, og der er altid så højt til loftet, at store tanker kan foldes ud og måske blive til virkelighed. Du tilbydes således en spændende hverdag med mulighed for udvikling og læring og en central beliggenhed lige ved Nørreport Station samt massageordning, frokostordning mm.

Opgaverne kunne være nedenstående, men er ikke begrænset til:

  • Korrektur og sats
  • Uplining af kilder til journalistiske produktioner
  • Postredigering af podcasts
  • Idéudvikling
  • Diverse ad hoc-opgaver

 

Om dig

Du motiveres af at at blive en del af en journalistisk arbejdsplads, hvor kvalitet er i højsædet, og hvor alle går på arbejde for at blive klogere. Vi har travlt! Og derfor har vi brug for en universitetspraktikant, der kan hjælpe os med at komme i mål med vores produktioner. Vi søger dig, der måske læser dansk, kommunikation, medievidenskab, forvaltning, lyddesign eller måske noget helt sjette. Det vigtigste er, at du har mod på at lære, og at du ikke er bange for at sige dine mening. Kun sådan bliver vi bedre.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til rollen, er du velkommen til at skrive til Rasmus Lehmann Hylleberg, Head of journalism and media content på rasmus.hylleberg@karnovgroup.com eller ringe på tlf. +45 27822371.

Vi ser frem til at høre fra dig senest d. 22. maj 2024.


Del stillingen

K-NEWS søger universitets- praktikant til efteråret 2024