Vil du være med til at understøtte Danmarks vigtigste domssamling?

Karnov Group er Danmarks største formidler af juridisk viden og information. Hver dag er vores digitale platform en essentiel sparringspartner for tusindvis af jurister, advokater og revisorer i hele landet.

Du kommer til at arbejde i et professionelt og dynamisk miljø med de bedste inden for feltet. Vores faglighed går vi aldrig på kompromis med. Ordentlighed, uafhængighed og tillid er nøgleord, som vores nuværende medarbejdere værner om, og som kommende kollegaer tiltrækkes af.

Vi har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København.

Dine arbejdsopgaver og vores forventninger til dig

Du bliver en del af vores team af studentermedhjælpere, som løser opgaver i de forskellige afdelinger, men som også har et eget fællesskab med sociale aktiviteter og et godt sammenhold. Vi har en del jurastuderende, men også studerende fra andre faglige retninger på længerevarende uddannelser.

I det daglige kommer du til at arbejde i vores Authors & Products afdeling, hvor du vil få ansvar for at assistere produktejerne i vores team for tidsskrifter og domsmateriale.

Opgaverne tæller bl.a.:

  • Udforme og skrive resuméer af miljøretslige domme, med mulighed for også at arbejde med andre retsområder
  • Emne og lovrubricering af domme
  • Fast tilknytning til produktet Erhvervsjura med stort selvstændigt ejerskab over processen og samspillet med vores eksterne redaktører
  • Diverse ad hoc-opgaver på tværs af teams.

Jobbet stiller krav til dine evner til at arbejde koncentreret og struktureret med materiale på et højt fagligt niveau. Du må derfor være systematisk og detaljeorienteret. Din sprogforståelse er i top, og du er excellent til det danske skriftsprog.

 

Derudover forventer vi:

  • At du er i gang med en videregående juridisk uddannelse, og gerne har færdiggjort din bachelor
  • At du har organisatorisk og systematisk sans og kan jonglere med forskellige deadlines og forskellige opgaver.
  • At du er dialogsøgende, servicemindet og udadvendt i din personlige tilgang til arbejdet og i dialogen med eksterne redaktører
  • At du er lærenem og komfortabel med at agere på forskellige digitale platforme.

Ansættelsen er en fast studenterstilling. Vi vil gerne have, at du arbejder 15 timer om ugen, og starter 1. december 2020. Vi vil indkalde til samtaler løbende.

Upload dit CV, din motiverede ansøgning og dine nyeste eksamenspapirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte studentteam-leder Rasmus Hylleberg på +45 27 82 23 71, eller produktejer Pia Miller på tlf. +45 25 43 03 19 hvis det drejer sig specifikt om opgaverne.


Del stillingen

Studerende til domsteamet