Optimér din brug af platformen

Der er mange nye muligheder og forbedringer på Karnov Online, og vi glæder os til at guide dig igennem og yderligere effektivisere dit juridiske arbejde.

Webinaret hjælper dig til at blive stærkere i brugen af - og funktionaliteterne på - Karnov Online. Du får kendskab til muligheder, genveje og overblik, der er relevante inden for jura. Med din nye viden kan du effektivisere dine søgninger og holde dig opdateret på netop dé områder, der er relevante for dig. 

Webinaret er på et øvet niveau, der giver dig mulighed for at få det fulde udbytte af Karnov Online. Du får på webinaret tips og tricks, der - trods dit øvede niveau - kan hjælpe til at effektivisere din arbejdsdag. 

Det er Karnovs erfarne underviser, Robert Christiansen, der tager dig igennem avancerede funktioner og teknikker.

Sådan får du adgang til webinaret

Når du tilmelder dig, vil du kort efter modtage en bekræftelsesmail med et link, der på dagen og tidspunktet vil føre dig til  webinaret. Du modtager også en påmindelse i dagene op til webinaret, hvor samme link er gentaget.

Husk, at undervisningen foregår direkte på din egen skærm, hvor du blot skal logge på webinaret for at være med.

 

OBS! Det er vigtigt at teste teknikken for at komme på webinaret af inden afholdelse, så du ved, at det fungerer på dagen. Du finder en guide til test i din bekræftelsesmail. Vi anbefaler at anvende Chrome som browser for at få den bedste oplevelse ved webinaret.

Vigtige informationer

Dato: 26/08-24

Tid: 11:00 - 12:00

Pris: Gratis

Lokation: Online

Tilmeldingsfrist: 25/08-24

Kontakt

Hvis du skulle have spørgsmål omkring webinaret, kan du ringe til Karnov kundeservice på tlf.: +45 33 74 07 00 eller skrive på kundeservice@karnovgroup.com.

Vi glæder os meget til at se dig til en time med gode råd, tips og tricks.

Del

Undervisning i brugen af Karnov Online