Derfor bruger advokater Karnov

Med ajourført og kommenteret indhold sparer vores brugere hver dag værdifuld tid og bliver styrket i det juridiske virke.


5.700 advokater bruger Karnov

Karnov er førende leverandør af juridisk information blandt advokater. Vi leverer korrekt, pålidelig information, som effektiviserer dit arbejde, reducerer kompleksiteten og gør din rådgivning endnu bedre.

90% sparer meget tid

Størstedelen af advokater erfarer, at de sparer min. 50% af deres tid på opgaver ved brugen af Karnov Online. De bliver altså dobbelt så effektive. Det er særligt brugere, der har været på uddannelse i brugen af Karnov Online, der oplever stor tidsbesvarelse.

Med alt relevant indhold samlet ét sted kan du effektivt lave din juridiske søgning med vished om, at indholdet er ajourført.

60% anbefaler Karnovs noter

Mere end halvdelen fremhæver noterne som deres primære årsag til, at de vil anbefale Karnov Online til andre.

Det konsoliderede indhold er generelt noget, som advokaterne har stor tillid til. Med Karnovs noter er lovgivning lettere at anvende i praksis.

Karnov Online er efter min opfattelse det eneste værktøj, som indeholder de juridiske oplysninger af den kvalitet og tilgængelighed, som en advokat har brug for

Bruger fra Lexsos Advokater