Karnovs Noter

Med Karnovs Noter får du fortolkning af loven og overblik over al juridisk materiale inden for det skatteretlige område.

Karnovs Noter - som er udarbejdet af vores 295 specialister - hjælper dig på både lov- og paragrafniveau og bidrager til, at du altid er et skridt foran. 

Domssamlingen UfR med lang historik

Med afgørelser, der strækker sig mere end 150 år tilbage, får du det fulde overblik over domme og afgørelser offentliggjort på Skat.dk, Landsskatterettens afgørelser samt UfR-domme, som er relevante for love om skat, moms, revision og regnskab.

Dommene er nøje udvalgt af dommere fra Landsretten og Højesteret.

Forarbejder

Forarbejder giver dig de væsentligste dokumenter til forståelse af skattelovgivningen og dens baggrund. Du får bl.a. alle ændringslove, lovforslag, udvalgsbetænkninger tilbage til den oprindelige hovedlov.

Hver en lovbemærkning i de fremsatte lovforslag er forbundet med relevante paragraffer i hovedloven. Du får altså nemt overblik over sammenhænge i det juridiske indhold.

International skat

International skat er for dig, der arbejder med internationale problemstillinger inden for det skatteretlige område.

Du får adgang til dobbeltbeskatningsaftaler inkl. noter og historik og OECD's modeloverenskomst vedr. indkomst og formue. Vi arbejder på at inkludere OECD’s Transfer pricing guidelines og senere vil MLI’en blive indarbejdet i dobbeltbeskatningsaftalerne.

Dine fordele

Effektivitet - Vished - Relevans - Kvalitet


Spar tid

Find nemt og hurtigt den viden du søger med den optimerede søgebar, som hjælper dig til at finde alt relevant indhold inden for skattelovgivning.

 

Få hurtigt svar

Med kommentarer, henvisninger og ekspertartikler i ryggen får du hurtigt indsigt og perspektiv i områder, du arbejder med. 

 

Gør det personligt

Med egne noter, mappestruktur og mulighed for overstregninger skaber du dit eget Karnov Skat. Du kan nu også tilføje personlige genveje på forsiden.  

 

Undgå fejl

Med adgang til tidligere, nuværende, fremtidigt gældende skattelove og manualer kan du kvalitetssikre dine løsninger og minimere fejl.

Bliv opdateret

Vær på forkant med ændringer i lovgivningen og seneste retspraksis med den daglige nyhedsmail skræddersyet til dit arbejdsområde.

Alt samlet ét sted

Med relevant og ajourført indhold samlet ét sted kan du effektivt lave din juridiske søgning og spare værdifuld tid hver dag.

Vores kunder oplever...


Siden jeg begyndte at bruge Karnov, har jeg sparet meget tid på undersøgelsesarbejde. Samtidig bliver jeg gjort opmærksom på forhold, som jeg ellers kun havde kendt til, hvis jeg havde en del praktisk erfaring på området

Ghazwan Cheikh Youssef, CY Revision

81% sparer meget tid

Langt størstedelen oplever, at de med Karnov sparer minimum 50% af deres tid på opgaver – 81% føler sig altså dobbelt så effektive.

Styrk din effektivitetSøg og find

Anvend det avancerede søgefelt og navigér let og hurtigt gennem de dokumenter, paragraffer og referencer, som du søger. 


Time Travel ™

Brug Time Travel™-funktionen til at navigere gennem historiske og kommende versioner af skatteretlige love og paragrafændringer.


Opret og del mapper

Med Karnov Skat kan du, baseret på egne sager, oprette mapper, som kan deles med involverede kolleger. 


Overvågninger

Skab din egen juridiske nyhedstjeneste med funktionen Overvågning og modtag relevante skatteretlige nyheder, når du ønsker det. 


Egne noter og overstregninger

Gør Karnov Skat endnu mere personlig og tilføj egne noter og overstregninger til relevante paragraffer.


Udvidet printfunktion

Print kun lige netop den del af dokumentationen, som du ønsker at printe - og spar både papir og tid.