Skaber en god og overskuelig materialesamling - meget let at betjene.

Jacob Waage, dommer fra Østre Landsret

Det er effektivt og tidsbesparende.

Karsten Nørnberg, SKAT Koncerncenter

Effektivt, nemt og af højeste kvalitet

Med Karnovs Materialesamling kan du fra dag 1 med en ny sag begynde at samle dit forberedelsesarbejde til den endelige materialesamling. Du samler ganske enkelt alle relevante dokumenter fra start og kan med få klik tilføje, slette og omarrangere dokumenter frem til endelig afslutning af materialesamlingen. Den færdige materialesamling med alle nødvendige dokumenter, forside og indholdsfortegnelse kan downloades i PDF og kan desuden gemmes som reference til senere brug.Sammensæt nemt din materialesamling

Karnovs Materialesamling sørger automatisk for at tildele de korrekte sidetal og opdatere indholdsfortegnelsen, hver gang du vælger at tilføje et nyt dokument eller ændre rækkefølgen på dine dokumenter i samlingen.


Tilføj let dokumenter til en sag

Fra Karnov Online tilføjer du nemt lovtekster, afgørelser og andre juridiske dokumenter til din materialesamling. Du kan også uploade dokumenter fra andre kilder, så alt er samlet ét sted. Undervejs kan dokumenterne sorteres og navngives, så de ensrettes.


Indsæt indstregninger i dokumenter

I Karnovs Materialesamling kan du tilføje korrekte indstregninger i alle dokumenter. Stregerne kan tegnes præcis, hvor det passer dig - og kan nemt justeres efterfølgende.


Deling af dokumenter

Er I flere brugere i samme firma med adgang til Karnovs Materialesamling, har I adgang til et fælles dashboard, hvor materialesamlingerne gemmes. Det gør det let at samarbejde om sager og fx lade en kollega indsamle dokumenter og en anden stå for at gennemgå og færdiggøre materialesamlingen.

Den er praktisk til at samle dokumenter til en færdig PDF med sidenummerering og indholdsfortegnelse...

Morten Fischer, Moderniseringsstyrelsen

Vurdér selv, hvor effektiv du kan blive:


Det er for mig  i en meget lille forretning  - et utrolig godt produkt. Jeg har allerede haft den første materialesamling med i retten.

Jens Klokhøj ved Advokat Klokhøj i Holbæk