11. august 2023

Karnov Group ansætter Country Manager


Karnov Group Denmark A/S ansætter per 1. oktober Troels Engström Nielsen som Country Manager.

Vi er utroligt glade for at kunne byde Troels velkommen i Karnov Group. Hans kommercielle talent og store forståelse for kundefokus gør ham ideel til at vækste den danske forretning yderligere og styrke kundetilfredsheden,’ udtaler Alexandra Åquist, CEO Karnov Group Region North.


Karnov Group byder Troels Engström Nielsen velkommen

 

Troels Engström Nielsen kommer fra en stilling som salgsdirektør og chef for forretningsudvikling i Jobindex & StepStone, og har derudover lang erfaring indenfor mediebranchen, blandt andet fra Politiken og Jysk Fynske Medier.

’Jeg glæder mig meget til at blive en del af Karnov Group. Det er en spændende virksomhed med en stolt tradition, en stærk kultur og samtidig et klart ønske om konstant at forbedre produktporteføljen. Jeg ser meget frem til at møde kunderne, få en dybere forståelse for deres behov og være med til at sikre dem en endnu større succes i deres hverdag,’ siger Troels Engström Nielsen.

Troels Engström Nielsen får ansvaret for den danske P&L, samt lederansvaret for de ca. 80 medarbejdere, der varetager det danske marked fra kontoret i Sankt Petri Passage.

Troels tager over efter Niels Munk Hansen, der overgår til en ny stilling som Chief Strategic Development Officer i Karnov Group AB som annonceret tidligere i år.

For yderligere information, venligst kontakt:

Gitte Trier, PR Manager
Telephone: 25 47 77 99
Email: gitte.trier@karnovgroup.com

 

 

Karnov Group

Karnov Group Danmark er en del af koncernen Karnov Group. Karnov Group baner vej for retssikkerhed og er leverandør af forretningskritisk information og workflow-løsninger til europæiske fagfolk inden for jura, skat og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed. Med indhold leveret af over 7.000 anerkendte forfattere og eksperter leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 500.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger hurtigere – hver dag. Med kontorer i Sverige, Danmark, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group omkring 1.300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com