28. september 2023

Brancherapporten ”Fremtidens Jurist 2023” er klar!


Reflekterende praksis gavner juridisk praksis

Karnov Group’s skandinaviske undersøgelse deler den nyeste indsigt på områder, der påvirker motivation og arbejdsglæde hos jurister i Danmark, Sverige og Norge. Rapporten er baseret på værdifuld feedback fra 3.213 fuldtidsansatte medarbejdere, ledere og partnere. Deres refleksioner over personlige og faglige udfordringer er uvurderlige og tjener som inspiration for hele den juridiske branche. Vi takker for hver eneste tanke og observation, som er blevet delt.


Fremtidens Jurist 2023

Formålet med denne rapport er, som altid, at give læserne en dybere forståelse af den branche, som de bidrager til – og at invitere den juridiske branche til at mødes i produktive diskussioner med mulighed for kreativ dialog. 

Når man kender og har navngivet de fremherskende tendenser i branchen, bliver det lettere at værdsætte positive forhold og at møde udfordringer på en konstruktiv måde – og på den måde skabe forandring.


  • 48% af juristerne føler ikke, at de har de nødvendige færdigheder til fremtidens digitale værktøjer 
  • 25% af juristerne har skiftede arbejdsplads indenfor det seneste år
  • 61% af de kvindelige jurister mener, at det er sværere for en kvinde at få en topstilling - 30% af mændene er enige!
  • 21% har oplevet ekskluderende adfærd på sin arbejdsplads i løbet af de seneste 12 måneder

Ved at håndtere de forhindringer, der fylder i nutiden, skaber vi en bedre vej mod fremtiden.


Velkommen til Fremtidens Jurist 2023

 

Rapporten kan downloades her: www.karnovgroup.dk/fremtidensjurist

For yderligere information, venligst kontakt:

Gitte Trier, PR Manager
Telephone: 25 47 77 99
Email: gitte.trier@karnovgroup.com

 

 

Karnov Group

Karnov Group Danmark er en del af koncernen Karnov Group. Karnov Group baner vej for retssikkerhed og er leverandør af forretningskritisk information og workflow-løsninger til europæiske fagfolk inden for jura, skat og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed. Med indhold leveret af over 7.000 anerkendte forfattere og eksperter leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 500.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger hurtigere – hver dag. Med kontorer i Sverige, Danmark, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group omkring 1.300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com