Artikel


20. oktober 2020 - Nyhed

Hvem bliver årets nytænker?


De er kreative, ser muligheder og er nomineret til årets Nytænkerpris


Gennem nytænkning opstår udvikling. Hvis Karnovs Nytænkerpris kan inspirere bare én person til at tænke retssikkerhed på nye og innovative måder, så har vi opnået, hvad vi vil med Nytænkerprisen” siger Rasmus Hylleberg, chefredaktør på Karnovs nyhedsmedie K-News og en af drivkræfterne bag Nytænkerprisen.

Vi hylder dem, der tør gå egne veje, som skiller sig ud fra flokken og som sætter retssikkerheden i et nyt lys. Torsdag uddeles Nytænkerprisen til en af disse fire nominerede. Hver især inspirere de os på deres helt egen måde og gør en forskel. Mød dem her:

Nomineret til årets Nytænkerpris - #enmillionstemmer

Min retfærdighedssans er blevet trådt på” siger Monica Lylloff, mor til 3 børn med særlige behov og nomineret til Karnovs Nytænkerpris for hendes utrættelige kamp for retssikkerhed på handicapområdet.

Hør hvordan Monica reagerede, da hun hørte, at hun var blandt de nominerede.

 

Nomineret til årets Nytænkerpris – Podcast ”Forbrydelse og Moral”

Jeg føler allerede, at jeg har vundet med denne her nominering, for det er kæmpestort for mig.” Sådan siger Jacob Barckmann om at være blandt de 4 nominerede til Karnovs Nytænkerpris. Hør hvilken type podcast som Jacob selv manglede, og som i år er blevet downloaded mere end 40.000 gange.

 

Nomineret til årets Nytænkerpris - Gadejuristen

Jeg så forholdene for vores allermest udsatte på gader og stræder her, og jeg kunne ikke holde ud, hvad jeg så”. Sådan siger Nanna W. Gotfredsen, som i 20 år har stået bag Gadejuristen. Hør Nanna fortælle om arbejdet bag Gadejuristen.

 

Nomineret til årets Nytænkerpris - Contractbook

Ideen til Contractbook kom ud fra, at vi selv have et digital kontrakthåndterings problem” siger Niels Martin Brøchner, CEO hos Contractbook, som er blandt de 4 nominerede til Karnovs Nytænkerpris. Med Contractbook har Niels Martin Brøchner planer om at indtage det globale marked.

 

For mere information kontakt:

 

Gitte Trier

PR & Brand Communications Manager
Karnov Group

gitte.trier@karnovgroup.com