20. marts 2023

Ny podcast skal lære os om næste generations jurister


 Hvad er det egentlig for overvejelser, landets kommende jurister gør sig, når de skal vælge karrierevej? Det er det store debatemne blandt landets advokathuse, offentlige myndigheder og andre instanser, der ønsker at tiltrække fremtidens juridiske talenter.


Jurister in spe

En ny podcast fra Karnovs nyhedsmedie K-NEWS søger nu at give nogle svar på det spørgsmål. Podcasten ”Jurister in spe” stiller nemlig spørgsmålet videre til den næste generation af jurister og tager os med, når tre jurastuderende deler deres tanker og oplevelser, når de som snarligt nyklækkede jurister, skal vælge deres første job og begive sig ind i de fuldmægtiges verden.

Vi hører sjældent fra de unge, der bevæger sig i grænselandet mellem uddannelse og det første job som jurist,” siger Rasmus Lehmann Hylleberg, chefredaktør på K-NEWS og manden bag podcastprojektet.

Vi vil med den her podcast give ordet til den generation af jurister, der skal være med til at forme fremtiden for advokater og jurister. Der er en ny generation på vej ud i arbejdslivet og de kommer med helt nye tanker, ambitioner og ønsker til deres kommende arbejdsplads.

 

Bag mikrofonen

Det er de tre jurastuderende William Pihl, William Skov og Daniel Duran, der sætter sig bag mikrofonen og tager os med på rejsen. Sammen vil de grave sig dybere og dybere ned i de emner, som er relevante for deres kommende arbejdsgivere. Men de tager også deres studietid under kærlig behandling og ser på jurauddannelsen fra deres position som snart færdige. 


Du finder podcasten ”Jurister in spe” via K-NEWS.dk eller hvor du ellers finder dine podcasts.

Karnov Group

Karnov Group Danmark er en del af koncernen Karnov Group. Karnov Group baner vej for retssikkerhed og er leverandør af forretningskritisk information og workflow-løsninger til europæiske fagfolk inden for jura, skat og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed. Med indhold leveret af over 7.000 anerkendte forfattere og eksperter leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 500.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger hurtigere – hver dag. Med kontorer i Sverige, Danmark, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group omkring 1.300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”. For mere information, besøg www.karnovgroup.com