Artikel


05. januar 2021 - Nyhed

Kaius spurter ind i 2021


Fra årlig studieguide til succesfuldt online univers


At det faldt sammen med COVID-19 og hele samfundets digitale omstilling, var et tilfælde. Måske var det medvirkende til succesen, måske ikke. Uanset hvad, så er Kaius, Karnovs nye digitale univers for jurastuderende, blevet en bragende succes med over 16.000 besøgende og en Instagramkonto, der iler mod de første 1000 følgere.

Før Kaius’ tid var det Karnovs studentermedhælpere, der hvert år stod bag den årlige studieguide i printet form. En studieguide, som alle jurastuderende på landets universiteter fik udlevereret. I dag er den skiftet ud med et nyt online univers, som er meget mere end en guide. Det er blevet et digitalt mødested, hvor studerende henter inspiration og information - og selv skaber indholdet.

kaius

Det er en ansat i kommunikationsafdelingen, Elisabeth Lindgreen Frimurer, som står bag organiseringen af indholdet. Hun blev selv færdiguddannet i 2018, og sammen med andre unge kræfter fra Karnovs medie K-News, ved hun, hvad der interesserer studerende.

"Det har været en super spændende proces at skabe Kaius. Hårdt men sjovt. Hårdt, fordi vi jo rent praktisk fik det op at stå i foråret, hvor alt lukkede ned omkring os, og alle de studerende blev sendt hjem. Omvendt åbnede det også mange muligheder. Vi mødtes med de studerende virtuelt, og alle var med på ideen med det samme. Vi har fået stor opbakning overalt, og det bekræfter os i, at der manglede et Kaius-univers", fortæller Elisabeth Lindgreen Frimurer.

Det er de studerende selv, som er med til at skabe indhold, godt bakket op af studenterforeningerne, der ligeledes bidrager med input. Der bliver produceret spændende artikler, skrevet blogs og delt gode tips og tricks til det at være studerende, og der bliver opdateret med nyt indhold mindst en gang om ugen.

Man går på Kaius for at få gode råd, et fagligt boost og perspektiv på det, som rør sig, ikke bare i studielivet, men generelt i den juridiske branche. I dagens blogindlæg skriver Thorleif Gotved om vigtigheden af netværk. Du kan læse hans indlæg her.

Kaius har på sit første halve leveår allerede haft over 16.000 besøgende. Hvis du ønsker at tilmelde dig og jævnligt modtage et nyhedsbrev, kan du gøre det lige her.

... Psssst! Du må også godt tilmelde dig, selvom du ikke er studerende, men blot interesseret i at holde dig opdateret om jurastudielivet.

For mere information kontakt:

 

Gitte Trier

PR & Brand Communications Manager
Karnov Group

gitte.trier@karnovgroup.com