Artikel


24. november 2020 - Nyhed

Karnov tilbyder digitalt løft til advokater


Nyt cloudbaseret practice management system klar til det danske marked


Karnovs nye "legaltech" familiemedlem

Karnov Group byder Kenan Jugo og LexNordics velkommen til Skt. Petri Passage 5 og udvider dermed legaltech-familien med endnu et medlem.

I marts måned indgik Karnov Group samarbejde med den svenske virksomhed LEX247 og grundlagde et nyt selskab, LexNordics. Nu, otte måneder senere, er LexNordics klar til at introducere de danske advokathuse for produktet LEX247: Et cloudbaseret practice management system udviklet specielt til advokatbranchen.

Nyansatte Kenan Jugo skal introducere advokathusene for LEX247, som ifølge Kenan Jugo byder på fordele, som branchen har manglet.

Kenan Jugo

Det er en rigtig spændende opgave, jeg har fået, og jeg glæder mig til at introducere kunderne for LEX247. Mange af de systemer, der bruges i dag, er typisk udviklet og tilpasset ét enkelt forretningsområde, men her er et system, som forstår den organisationsstruktur og arbejdsgang, som advokathusene har, og som er udviklet med henblik på at digitalisere de daglige processer hos advokater. Fakturering og invoicing, tidsregistrering, sagshåndtering, kommunikation og kalender, datarapportering, dokumenthåndtering, GDPR-godkendt system, integration til andre systemer (åben API) og cloud-løsning -for bare at nævne nogle af LEX247s styrker", siger Kenan Jugo, Head Of Sales – LexNordics at Karnov Group Denmark.

 

Effektivitet, fleksibilitet og mobilitet

Der udvikles ny teknologi med raketfart i alle brancher. Udviklingen går mod nichebaserede løsninger, og der forventes fleksibilitet og mobilitet. Som medarbejder forventer vi i dag at kunne få sikker adgang til vigtig information på alle tider af døgnet - uanset om du sidder på kontoret, er mellem to møder eller hjemme, og vi forventer at have adgang fra alle enheder: mobiltelefon, tablet og desktop.

Den næste generation af juridisk practice management software skal derfor kunne adressere alle aspekter af mobilitet, produktivitet, sikkerhed, digitalisering, effektivitet og BI.

Ideen bag LEX247 er oprindeligt udviklet af den svenske advokat Magnus Moström, og har i dag kunder i norden og central Europa. Brugervenlighed, sikkerhed og mobilitet har været i fokus fra første udviklingsfase.

 

Hos Karnov Group glæder man sig over det nye samarbejde

Med LEX247 kan vi tilbyde vores kunder et nyt cloud-baseret practice management system, som vil styrke deres forretning og give et digital løft. Hos Karnov Group er vi altid fokuserede på at finde løsninger, der kan højne effektiviteten hos vores kunder, og med LEX247 mener vi at have fundet et rigtig godt eksempel på en løsning, der har forstået de udfordringer, som rådgivere dagligt sidder med.

Der stilles høje krav til de systemer, der udvikles i dag, og LEX247 er et virkelig interessant produkt, som målrettet har tænkt advokathusenes arbejdsgang og organisationsstruktur ind i løsningen, og lever op til de mange krav, der stilles. Jeg kan kun anbefale, at man inviterer Kenan på en kop kaffe og får en præsentation af LEX247”, siger Flemming Breinholt, Group CEO at Karnov Group.

flemming

Find yderligere information om LEX247 HER eller tag kontakt til Kenan Jugo, Head of Sales LEXNordics AB, på:

e-mail: kenan.jugo@karnovgroup.com eller telefon +45 24259614

For mere information kontakt:

 

Gitte Trier

PR & Brand Communications Manager
Karnov Group

gitte.trier@karnovgroup.com