Nyhed


09. oktober 2020 - Nyhed

Næste generation af søgemaskine nedbringer dobbeltarbejde i virksomheder


Legal-tech startup vil sikre hurtigere adgang til juridisk viden og afgørelser på tværs af kilder


I den juridiske branche er der stor enighed om at ny teknologi vil drive den nødvendige udvikling, som skal sikre konkurrencestærke virksomheder i fremtiden.

I kapløbet om de bedste løsninger, ligger udfordringen i brugervenlighed og hurtig etablering i virksomhederne.
Mange kender problemet med dobbeltarbejde, der skyldes at tidligere erfaringer i virksomheden ikke udnyttes optimalt, og at der bruges alt for lang tid på at indsamle juridisk viden, information om sagsbehandling og afgørelser. For dem er der nu mulighed for at komme hurtigere i mål.

Legal-tech startupvirksomheden Ante står bag næste generation af søgemaskiner til digitale vidensbaser, som vil give virksomheder et forspring. Med ny teknologi sikres effektiv adgang til viden, både den som virksomheden selv ligger inde med og afgørende information, som skal hentes ind fra eksterne kilder, f.eks. offentlige- og kommercielle databaser. Ved automatisk at berige indhold, gør Antes nye teknologi det langt lettere at udnytte og genbruge akkumuleret viden, så man hurtigt kan løse opgaver og skabe ensartet, høj kvalitet, der giver virksomheder en konkurrencefordel.

Man skal lynhurtig kunne skabe sig et overblik over det indhold som AnteInHouse henter frem, det skal være relevant og brugbart, og så skal man frem for alt undgå dobbeltarbejde

 

Den store udfordring, som specielt videnstunge virksomheder oplever med deling og genbrug af viden, har Ante løst med udviklingen af deres nye søgemaskine AnteInHouse og den vidensbank, som den bygges op omkring. Gennem et tæt samarbejde med både advokatfirmaer og private virksomheder er de klar med næste generation af søgemaskiner på tværs af kilder.

Vores mål har været udvikle en juridisk vidensplatform optimeret til søgning i juridiske dokumenter, et redskab som er intuitivt og som let kan etableres i en virksomhed. Man skal lynhurtig kunne skabe sig et overblik over det indhold som AnteInhouse henter frem, det skal være relevant og brugbart, og så skal man frem for alt undgå dobbeltarbejde” siger Theis Rasmussen, som stiftede virksomheden i 2017. 

For virksomheder betyder det, at man nu kan udnytte ekspertviden og sagshistorik hurtigere end nogensinde før, og dermed skabe en langt mere produktiv arbejdsproces.

I januar 2020 fik Theis og hans team opbakning fra Karnov Group, som investerede et millionbeløb til videreudviklingen af den brugervenlige og effektive vidensplatform.

Jonathan_Nyhedsblog_oct 2020

Karnov har stor erfaring med at hente kompleks viden fra mange kilder. På vores platform Karnov Online optimerer vi kontinuerligt brugervenligheden ved hjælp af automatisering og machine learning. Med investeringen i Ante, kan vi sammen være med til at styrke den udvikling, som branchen har brug for. Vi ser oplagte muligheder for samarbejde, og vil på sigt kunne udnytte Antes teknologi i vores egen produktportefølje” udtaler Jonathan Minzari, Head of Corporate Strategy and M&A hos Karnov Group.

I løbet af oktober måned flytter Theis og Ante-teamet ind hos Karnov Group på Skt. Petri Passage, og øger dermed samarbejdet med Karnov. Igennem det seneste år har Karnov Group investeret i bl.a. konkursrobotten Bella, Ante og senest Lex247. Sidste år rykkede LCB (Legal Cross Boarder), som Karnov tidligere har investeret i, også ind på adressen, og Ante gør dem nu selskab. Dermed har Karnov Group lagt fundamentet til egen legal-tech Hub på Skt. Petri Passage, der understreger Karnovs ambitioner for anvendelse af den nyeste teknologi.

 

Læs mere om Ante på www.Ante.dk

For mere information kontakt:

 

Gitte Trier

PR & Brand Communications Manager
Karnov Group

gitte.trier@karnovgroup.com