Dokumentvisning

Dokumenterne på Karnov Online har en hurtig, brugervenlig arkitektur, der består af 3 sektioner med relevant information:

• Dokumentet: Den hvide sektion i midten udgør selve det fremsøgte dokument, du er landet på.
  • Paragraffen: I højre side af skærmen finder du de relaterede dokumenter til paragraffen, herunder Karnovs noter.
  • Loven: I venstre side af skærmen ser du den relaterede information til hele loven, herunder dokumentets indholdsfortegnelse.

Screenshot (69).png

Stjernen (ses ud for dokumentets referencenr.) tilføjer dokumentet til din favoritliste

Søgefeltet øverst i billedet giver dig mulighed for at lave en søgning i dokumentet. Hvis du derimod vil foretage en global søgning, en søgning på hele platformen, så skal du klikke på ”de to pile”, derved får du mulighed for at vælge at søge i alt.

”Gå til” peger ud af dokumentet, så du kan navigere direkte videre til et andet dokument på baggrund af dokumentets reference.

Se video om dokumentvisning